GOOGLE REKLAMLARI

16 Kasım 2012 Galatasaray Karabükspor Müsabakası

16 Kasım 2012 Cuma
GOOGLE REKLAMLARI

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında yarın Kardemir Karabükspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla tamamladı. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde 5'e 2 top kapma çalışmasıyla başlayan antrenman, ısınma ve açma - germe hareketleriyle devam etti. Bu bölümde kaleciler, Claudio Taffarel yönetiminde özel bir çalışma gerçekleştirdi. İdmanın ana bölümünde ise taktik çalışma yapıldı.


Galatasaray'da Engin'in cezası sona erdi. Elmander ise iyileşti. Karabükspor'da Kağan cezalı. Shelton, Seric, Jahiç, Uğur Uçar ve Gökhan Ünal sakat. CFR Cluj deplasmanından 3-1'lik galibiyetle ayrılarak şampiyonlar ligine tutunmayı başaran Galatasaray, ligdeki son maçında ise geçen hafta Mersin ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Maç boyunca rakibine oranla daha çok topa sahip olan ve oyun kontrolünü elinde tutan Galatasaray, golü bulduktan sonra oyun temposunu iyice düşürdüğü karşılaşmada rakibine fazla pozisyon vermedi ancak duran toptan Nobre'nin golüne engel olamayan sarı kırmızılılar sahadan 1 puanla ayrıldı. Mesut Bakkal yönetiminde ilk kez sahaya çıkan Karabükspor, geçen hafta evinde Büyükşehir Bld'yi konuk etti ve sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrıldı. Bu sezon takım savunması konusunda sıkıntı yaşayan ekip, özellikle dış saha maçlarında çok zorlanıyor. Mesut Bakkal ile çıktığı ilk karşılaşmada 3 puan alan Karabükspor, moral depoladı ancak özellikle bu sezon dış sahada çok zorlanan ekibin, Galatasaray deplasmanından puan ya da puanlar çıkarması çok zor.

22 puanla ligde lider bulunan Galatasaray geçen hafta Mersin İdman Yurdu deplasmanından 1-1'lik beraberlikle döndü. Mersin İdman Yurdu karşısında Galatasaray'ın Nobre kabusu devam etti. Nobre attığı golle takımına beraberliği getiren isim oldu. Galatasaray'da Umut yine takımın en çok çalışan isimlerindendi. Avrupa dönüşü çoğunlukta bütün oyuncularda düşüş görünür ancak Umut'un temposunda bir değişiklik yoktu. Galatasaray, Mersin karşısında organize pozisyon bulmakta çok zorlandı. Özellikle ilk yarıda iki takımda kontrollü oynamayı tercih edince seyir açısından oldukça zevksizdi. 2.yarıya golle başlayan Galatasaray golden sonra kontrolü yavaş yavaş Mersin'e verdi ve kalesinde kornerde adam paylaşımında Nobre gibi bir isim iyi tutulamayınca cezayı kesti. Haftaiçi Şampiyonlar Ligi'nde çok önemli bir Machester United maçına çıkacak olan sarı kırmızılı ekibin bu maça motive olabilmesi durumunda puan kaybı yaşamayacağını düşünüyorum. Ancak Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı 4 maçın öncesinde oynadığı maçların 2'sinde puan kaybı yaşadı. Ayrıca TT Arena'nın zeminin henüz düzelmemesine rağmen haftaiçi milli maç oynandı ve maç günü yağmur bekleniyor. Galatasaray sahasında maçın favori olmasına rağmen çok dikkatli olmak gerekiyor. Geçen hafta Skibbe ile yollarını ayıran Karabükspor Mesut Bakkal yönetiminde çıktığı ilk maçta Büyükşehir Bld'yi 3-1 yenmesini başardı. İstanbul ekibi karşısında iyi performans ortaya koyan Karabükspor zorlu Galatasaray deplasmanından en kötü 1 puan hedefliyor. Karabükspor İstanbul'a 6 ekik futbolcuyla geldi. (Kağan,Shelton, Seric, Jahiç, Uğur Uçar ve Gökhan Ünal) Bakkal yönetiminde iyi bir hava yakalayan Karabükspor'un kapasitesi çok alt sıralar olmadığını düşünüyorum. Ligin zirvesi olmasa bile ortalarında mücadele edebilecek bir kadroları olduğunu düşünüyorum. Bu zorlu deplasmandada işlerinin çok zor olduğuna inanıyorum. Galatasaray'da Fatih Terim'in geçen haftaki puan kaybından sonra evlerinde puan kaybı yaşamamaları için gerekli motivasyonu futbolcularına vereceğini düşünüyorum.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

 
Bloggerized by Blogger Template