GOOGLE REKLAMLARI

30 Kasım Galatasaray - Gaziantepspor Karşılaşması

30 Kasım 2012 Cuma
GOOGLE REKLAMLARI


30 Kasım Galatasaray - Gaziantepspor Karşılaşması hangi tv kanalında saat kaçta,maç sonucu kaç kaç bitti ? Lider Galatasaray kritik Braga maçının provasını Gaziantepspor karşısında yapıyor.
Sırasıyla Şampiyonlar Ligi, Süper Lig ve Türkiye Kupası’nda çıktığı son 3 maçı da kazanarak, 3 kulvarda birden yoluna emin adımlarla devam eden Galatasaray, bu kez gözüne Gaziantepspor’u kestirdi.
Ligde liderliğini koruyarak Braga deplasmanına gitmek isteyen Sarı-Kırmızılı ekipte önemli bir eksik yok.
Ancak ciddi bir handikap var; karşılaşmanın cuma günü olması. Zira Galatasaray, bu sezon cuma günü çıktığı 4 lig maçında sadece 1 kez kazanabildi. Orduspor’a deplasmanda 2-0, Karabük’e de kendi evinde 3-1 yenilen Cim Bom, Gençlerbirliği ve İstanbul Belediye deplasmanlarında da sahadan beraberlikle ayrıldı. Böylece cuma günleri 8 puan yitiren Aslan, bu şanssızlığı Gaziantep karşısında sona erdirmeyi hedefliyor.
Galatasaray kadrosunda Tomas Ujfalusi dışında sakat oyuncu bulunmuyor. Elazığspor deplasmanında kırmızı kart gören Muslera da, cezasını Türkiye Kupası’nda oynanan Balıkesir karşılaşmasında çekti ve bugün Gaziantepspor’a karşı forma giyebilecek. Teknik direktör Fatih Terim, bu kez tüm as kadrosunu sahaya sürmeyi planlıyor.
Konuk ekip Gaziantepspor’da cezalı futbolcu bulunmuyor. Kırmızı-Siyahlı ekipte Muhammet ve Yasin sakatlıkları nedeniyle Galatasaray’a karşı forma giyemeyecek. Hikmet Karaman ise Cim Bom’un Şampiyonlar Ligi maçı öncesi motivasyon kaybı yaşayabileceğini göz önünde bulundurarak galibiyet hedefiyle takımını sahaya sürecek.
GALATASARAY: Muslera, Eboue, Semih, Dany, Riera, Hamit, Melo, Selçuk, Amrabat, Umut, Burak
 GAZİANTEPSPOR: Mahmut, Serdar Kurtuluş, Kecojevic, Binya, Ekrem, Orhan Gülle, Medunjanin, Yasin, Ibricic, Serdar Özbayraktar, Cenk

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

 
Bloggerized by Blogger Template