GOOGLE REKLAMLARI

Elazığspor - Galatasaray maçı 24 kasım

23 Kasım 2012 Cuma
GOOGLE REKLAMLARI

Sanica Boru Elazığspor, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında kendi sahasında Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Galatasaray karşısında 3 puan almak için elinden geleni yapacaklarını belirterek, "Bu hafta yine bizim için önemli bir hafta, ligin 1. sırasındaki takımla karşılaşıyoruz. Bizde 18. sırayız. İki takımın da üç puan ihtiyacı var. Galatasaray'ın Avrupa kupalarındaki başarısı oyunun popülaritesini artırdı. Galatasaray bizim için diğer takımlar gibi bir takım. Biz puan cetvelindeki yerimize bakarak kim olursa olsun kazanmak için oynayacağız. Bu hafta sakatlıklarımız ve cezalılarımız var. Bilica ve Tum bu akşam gelip çalışmaları başlayacaklar. Galatasaray'ı iyi analiz ettik. Üç puan adına elimizden geleni yapacağız" dedi.

Sanica Boru Elazığsporlu futbolcu Sinan Kaloğlu ise, hafta sonu oynanacak karşılaşmada hedeflerinin üç puan olduğunu söyledi. Karşılaşmanın zor geçeceğini vurgulayan Kaloğlu, rakibin moralli geleceğini, ancak maçı lehlerine çevirebileceklerini ifade etti.

Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, cumartesi günü evlerinde ağırlayacakları Galatasaray maçını kazanmak için ellerinden ne geliyorsa yapacaklarını söyledi.

Sanica Boruspor Elazığspor, cumartesi akşama evinde ağırlayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Yılmaz Vural, Sedat ve Adem'in kart cezası nedeniye bu maçta yer alamayacaklarını Bilica ile Tum'un da ülkelerinden henüz dönmediğini belirterek, her şeye rağmen çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Kendileri için her haftanın önemli olduğunu belirten Vural, şöyle dedi:
"Bu haftanın önemi Türkiye liginin averajla da olsa biricisiyle oynuyoruz. İki takım da üç puan için oynayan biri şampiyonluğa birisi de ligde kalmaya oynuyor. Bir de Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı maçı kazanarak uzun senelerden sonra gruplardan çıkacak bir takım olacak. Böyle de bir morallenmiş, hedefine varmış, nitekim daha da bir ara lige de dönelim bakalım biz diyen bir takım ile oynayacak olmamız, oyunun popülaritesini artırmak gözleri Elazığ'a çevirmesine neden oldu. Şimdi bizim puan cetvelindeki yerimiz sebebiyle, bu kim olursa olsun üç puanı kazanmak için oynamak durumundayız. O açıdan rakibin futbolu boyutunu, futbolsuz boyutunu çok iyi değerlendirip ne yapacağımızın çalışmasını yapıyoruz. Bu hafta gereksiz tersliklerle karşı karşıyayız, 2 oyuncumuz kart cezalısı olması, Bülent'in sakatlanması, Bilica ve Tum'un hala çalışmalara katılamaması, ama her şeye rağmen takımın 27 oyuncusuyla bu müsabakaya diğerlerine nasıl hazırlanıyorsa eksik değil mantığıyla hazırlandığı gerçeği de ortada."

Vural, çevre illerden ve Elazığ'dan gelecek taraftarların desteğine ihtiyaçları olduğunu belirterek, "Bizim her şeyin ötesinde bir de taraftar desteğimiz olacak. Çevre illerden ve Elazığ'daki taraftarlarımız gelip bize maçın sonuna kadar destek verecekleri avantajımızın olduğunu da biliyorum. Galatasaray takımını iyi analiz ettik, yarın da çocuklara bu analizleri anlatacağız, nasıl oynamamız gerektiğini anlatacağız ve üç puan alma adına elimizden ne geliyorsa yapacağız.Kazanma adına kendi adımıza gereken her şeyi yapacağız" dedi.

Hakemlerle ilgili sorulan soruya Yılmaz Vural, "Bu konuda hiçbir görüşüm yok. Beni ilgilendiren bir şey yok ben teknik direktörüm takımım var. Hakemlerimizin de iyi yürekli olduklarını biliyorum. Bir tek dertleri onlarında iyi eğitim almaları lazım. Biz nasıl antrenörler iyi eğitilemiyorsak böyle bir sorunumuz varsa hakemlerin de aynı sorunu var, oyuncuların da aynı sorunu var. Türkiye'de eğitim diye bir sorun var. İşte bu sorunun başımıza açtığı felaketlerden bir tanesi de çok kötü maç yöneten hakemlerimiz var. Yani bu sırf hakemlerimizin sorunu değil topyekun Türkiye'nin sorunu. Böyle bakarsak daha vicdanlı oluruz. Biz ne kadar doğru yapıyoruz ki o kadar doğru yapsın" dedi.
Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Sanica Boru Elazığspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde ısınma ve açma-germe hareketleriyle başlayan antrenmanda daha sonra üç gruba ayrılan futbolcular, 5'e 2 top kapma çalışması yaptı. Antrenman, performans uzmanı Scott Piri yönetimindeki soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı. Selçuk İnan, takımdan ayrı salonda ve sahada çalıştı.

Sarı Kırmızılı takım yarınki maç için bu akşam saatlerinde özel bir uçuşla Elazığ'a hareket edecek.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

 
Bloggerized by Blogger Template