GOOGLE REKLAMLARI

Eskişehirspor Fenerbahçe maçı 17 kasım karşılaşması

16 Kasım 2012 Cuma
GOOGLE REKLAMLARI

Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında Fenerbahçe ile 17 kasım 2012 cumartesi günü karşılaşıyor.Eskişehir Atatürk stadında oynanacak olan maç saat 19.00 da başlayacak.
Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde yaklaşık 90 dakika süren antrenmanın ilk bölümüne sahada yapılan ısınma hareketleriyle başlayan Eskişehirsporlu futbolcular, çalışmanın devamında fitness salonunda kuvvet çalışması gerçekleştirdi. A2 maçında oynayan futbolcular, rejenerasyon çalışması ve koşu yaptı. Antrenmana milli takım kamplarında olan Alper Potuk ve Jerry Akaminko katılmadı.

Geçen hafta deplasmanda Sivasspor ile 1-0 yenilerek taraftarlarını üzen Eskişehirspor, bu haftaki Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Ersun Yanal gözetiminde çalışan Eskişehirsporlu futbolcuların antrenmanda hırslı ve istekli olmaları dikkat çekti. HEDEF Fenerbahçe MAÇI Fenerbahçe maçında sakatlığı süren Sezgin'in dışında eksik futbolcularının bulunmadığını belirten Eskişehirspor Kulübü Sportif Direktörü Zafer Tüzün, taraftarların da desteği ile sahadan 3 puanla ayrılacaklarına inandığını belirtti. Zafer Tüzün şunları söyledi: "Eskişehirspor takımı futbolun gerekenlerini yerine getirse, sahada inançlı, özverili, mücadeleci olursa, o zaman Eskişehirspor'un kalitesi ortaya çıkar. Biz iyi bir takımız, büyük bir camiayız. Hedeflerimiz var. Bu hedefler doğrultusunda elimizdeki mevcut kadronun bu hedefleri yerine getirebileceğine inanıyoruz. Fenerbahçe, sezonunun başında bocaladı. Şuan eskiye göre biraz daha iyi. Biz her zaman şunu söylüyoruz. Eskişehirspor için her maç değerlidir. Bizim hedefimiz var. Geçen sezon ligi beşinci sırada bitirdik, bu sene dördüncü, üçüncü olarak bitirmeye çalışmalıyız. Fenerbahçe maçında muhteşem taraftarımızın yarattığı coşkuyla galibiyet için çıkacağız. Bizim taraftarımız tüm Türkiye'de konuşuluyor. Onlar takımı sahiplendiğinde skor ne olursa olsun 90 dakika destekledikleri müddetçe bu takım da bunlara olumlu cevap verecektir."

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

 
Bloggerized by Blogger Template