GOOGLE REKLAMLARI

Real Madrid Manchester City 21 kasım Şampiyonlar Ligi

21 Kasım 2012 Çarşamba
GOOGLE REKLAMLARI


UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'da 18 Eylül Salı akşamı saat 21.45'te oynanacak dev karşılaşma, iki şampiyonun mücadelesine sahne olacak.
İspanya La Liga'da geçtiğimiz sezonu şampiyon tamamlayan Real Madrid, Santiago Bernabeu Stadı'nda İngiltere Premier Lig şampiyonu Manchester City'yi ağırlıyor. Karşılaşmayı Slovenya Futbol Federasyonu'ndan Damir Skomina yönetecek. Yardımcıları ise, Primoz Arhar ve Matej Zunic.

AGUERO SAHA OLACAK
Manchester City'de dizinde bulunan sakatlık nedeniyle takımdan 1 aydır uzak olan Arjantinli golcü Sergio Aguero'nun oynaması bekleniyor. Ayrıca, geçtiğimiz Premier Lig'de Stoke City maçında sonradan oyuna giren Gareth Barry'nin de kadroda yer alacağı tahmin ediliyor. Takımdaki tek eksik, bileğinden sakat olan sağ bek Micah Richard olarak görünüyor.

REAL MADRID LİGDE SIKINTILI
Jose Mourinho'nun öğrencileri ise La Liga'da geçtiğimiz sezonun aksine kötü bir başlangıç yaparken, ilk 4 hafta sonunda Real Madrid 4 puanla lider Barcelona'nın 8 puan gerisinde bulunuyor. Buna rağmen Şampiyonlar Ligi'nde daha önceki 34 açılış karşılaşmasını kazanmayı bilen ve eski Avrupa Kupası dahil Şampiyonlar Ligi'nde 42'de 40 kazanma istatistiğine sahip olan Real Madrid, yine iddialı bir başlangıç yapmanın peşinde.

İdman TV Canlı izle - Online internet canlı yayın için tıklayınız

REAL 12 YILDIR KUPAYA HASRET
Son olarak 2001/02 sezonunda Şampiyonlar Ligi kupasına uzanan Real Madrid, toplamda 9 kez bu başarıyı elde ederken, Manchester City Şampiyonlar Ligi kupasını henüz kaldıramadı. Manchester City geçen sene gruplardan çıkmayı başaramamış ve UEFA Avrupa Kupası'nda yoluna devam etmişti. Real Madrid ise yarı finalde Bayer Münih'e elenerek kupaya veda etmişti.

MUHTEMEL 11'LER

REAL MADRID
Casillas
Arbeloa
Sergio Ramos
Pepe
Marcelo
Alonso
Khedira
Mesur Özil
Luka Modric
Cristiano Ronaldo
Karim Benzema

MANCHESTER CITY
Hart
Maicon
Vincent Kompany
Lescott
Clichy
Yaya Toure
Gareth Barry
Silva
Samir Nasri
Carlos Tevez
Sergio Aguero

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

 
Bloggerized by Blogger Template