GOOGLE REKLAMLARI

Besiktas - Eskisehirspor maçı 7 Aralık Cuma

7 Aralık 2012 Cuma
GOOGLE REKLAMLARI


Beşiktaş-Eskişehirspor Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda? BJK-Eskişehir maçı muhtemel 11'ler, BJK-ES ES maçı canlı skor bu akşam burada olacak. Spor Toto Süper Lig'de 14. haftanın perdesi BJK-Eskişehir maçı ile İnönü'de açılıyor. Saat 20.00'de İnönü Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Barış Şimşek yönetecek.
Son haftalarda çok başarılı bir görüntü çizen ve liderle farkı 1 puana kadar indiren Beşiktaş, zirveyi zorlayan Eskişehirspor’u ağırlıyor.

Siyah-beyazlılar, Eskişehirspor karşısında kazanması durumunda, galibiyet serisini 4'e çıkaracak ve 2009-2010 sezonundan bu yana ilk kez ligde üst üste 4 maçını kazanmış olacak. Beşiktaş, söz konusu sezonda 8. haftada Denizlispor maçıyla başlayan 3 puan serisini 14. haftaya kadar taşımış ve 7 maçlık galibiyet serisi yakalamıştı.

Öte yandan son haftalarda süper bir ivme yakalayan Eskişehirspor, ligde ilk 7 sırada yer alan 4 takımla yaptığı maçları kaybetmedi.
Beşiktaş'ta sarı kart cezalısı Ersan Adem Gülüm ile sakatlığı süren Manuel Fernandes, Eskişehirspor karşısında forma giyemeyecek. Siyah-beyazlılarda ayrıca, sakatlıkları devam eden Mustafa Pektemek, İsmail Köybaşı ve Mehmet Akgün de kadroda yer alamayacak. Eskişehirspor'da ise kart cezalısı Alper Potuk, İnönü'deki maçta oynamayacak.

STAT: İnönü
SAAT: 20.00
HAKEM: Barış Şimşek
YAYIN: Lig TV e-haberajansi canlı anlatım

Muhtemel 11'ler

BEŞİKTAŞ: McGregor, Hilbert, Escude, Sivok, Uğur Boral, İbrahim Toraman, Olcay, Necip, Oğuzhan, Holosko, Almeida
TEKNİK DİREKTÖR: Samet Aybaba

ESKİŞEHİRSPOR: Boffin, Akaminko, Servet, Diego, Dede, Erkan, Veysel, Hürriyet, Tello, Necati, Kamara
TEKNİK DİREKTÖR: Ersun Yanal

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde gerçekleştirilen idmanın ardından siyah-beyazlı oyuncular kampa girdi.

Basına kapalı yapılan idmanda futbolcuların taktik ve kondisyon çalıştığı bildirildi. Isınma koşularının ardından 5'e 2 pas çalışmaları gerçekleştiren oyuncuların, tam sahada oynanan çift kale maçla idmanı tamamladığı bildirildi.

Beşiktaş'ın Eskişehirspor maçı öncesi yaptığı son antrenmana, tedavilerine devam edilen Mustafa Pektemek, Mehmet Akgün, İsmail Köybaşı ve Manuel Fernandes'in yanı sıra A2 maçı kadrosunda yer alan Muhammed Demirci, Koray Yıldız ve Mertcan Aktaş'ın katılmadığı kaydedildi.

Eskişehirspor Kulübü Teknik Asbaşkanı Nihat Çuhadar, 7 Aralık'ta İstanbul'da yapacakları Beşiktaş maçından puan ya da puanlarla döneceklerine inandığını söyledi.

Eskişehirspor, Kasımpaşa maçının ardından verilen bir günlük izinden sonra BJK İnönü Stadı'nda Beşiktaş ile oynanacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde kar yağışı altında gerçekleştirilen antrenmanda, ısınma, 5'e 2 pas ve taktik çalışması yapıldı.

Altyapı oyuncularının da yer aldığı antrenman yaklaşık 80 dakika sürerken, Sezgin Coşkun, Ufuk Budak, Mikail Albayrak, Erkut Şentürk ve Gökhan Siverek sağlık ekibinin gözetiminde takımdan ayrı çalıştı.

Eskişehirspor Kulübü Teknik Asbaşkanı Nihat Çuhadar, antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Beşiktaş maçının kendileri için önemli olduğunu söyledi.

Beşiktaş'ın, çıkış yakalayan iyi bir takım olduğunu ifade eden Çuhadar, şöyle konuştu:

"Biz takım, yönetim, futbolcular olarak Beşiktaş maçına iyi bir şekilde hazırlanıyoruz. O maçın öneminin bilincindeyiz. Eskişehirspor, hedefi olan, hedefe koşan bir takım. Beşiktaş maçından puan ya da puanlarla döneceğimize inanıyorum. Teknik heyet ve futbolcularımız da bu bilinçte. Güzel bir maç olacağını düşünüyorum. Taraftar güzel bir maç izleyecek, bol gollü bir karşılaşma olacak."

Çuhadar, Alper Potuk'un, sarı kart cezasından dolayı Beşiktaş maçında forma giyememesinin takım için büyük bir eksiklik olduğunu sözlerine ekledi.


Eskişehirspor, 7 Aralık'ta İstanbul'da yapacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarına devam ediyor.

Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde Teknik Direktör Ersun Yanal gözetiminde gerçekleştirilen antrenmana, futbolcular koşuyla başladı.

Neşeli oldukları gözlenen kırmızı-siyahlı futbolcular, daha sonra antrenör Recep Karatepe yönetiminde açma ve germe hareketlerinin ardından 5'e 2 pas ve taktik çalışması yaptı.

Altyapı oyuncularının da yer aldığı antrenmanda, Sezgin Coşkun, Mikail Albayrak ve Gökhan Siverek, fizyoterapist eşliğinde koşu yaptı.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

 
Bloggerized by Blogger Template