GOOGLE REKLAMLARI

Karadayı Dizisi Konusu oyuncuları Karakterler

24 Aralık 2012 Pazartesi
GOOGLE REKLAMLARI


Atv'nin iddialı dizisi Karadayı, önceki gün yayınlanan bölümüyle AB Sosyal Statü'de en çok izlenen yapım oldu. Nefes kesen sahneleriyle milyonları ekrana kilitleyen dizi sosyal medyayı salladı

Kara ailesi, uzun süredir kabus gibi geçen hayatlarında ilk kez mutlu bir an yaşadı. Torununun hastalandığı haberine dayanamayan Nazif Baba’nın hapishaneden firar ederek bir gecelik de olsa ailesinin yanına eve gelmesi duygu yüklü anlara sebep oldu. Ancak bu mutluluk uzun sürmedi. Turgut, Nazif Kara’nın firar ettiğini polise ihbar ederek eve baskın yaptırttı. Ancak Nazif Baba polisleri atlatarak tam zamanında tekrar koğuşuna geri dönmeyi başarabildi.
Dizinin final sahnesinde ise Savcı Turgut’un adamı, Feride’nin evine girerek gizli dosyaları çaldı ve Mahir’e ait yüzüğü odanın görünür bir yerine bırakarak suçu onun üstüne yıktı…

Başarılı yapımlarıyla bu sezona damga vuran atv'de Karadayı fırtınası esiyor. Sevilen dizi kısa sürede pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi olmayı başardı. Başrollerini Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel ve Çetin Tekindor'un paylaştığı dizisi önceki gün yayınlanan heyecan dolu 9. bölümünde, hain planlar kuran Savcı Turgut, Nazif Kara'yı hapishanede öldürme görevini tetikçisi Necdet'e verdi. NECDET de zaten Nazif'in hasmı olan Faruk'u bu iş için tutmuştu. Özgürlüğü karşılığında Nazif ölecekti!... Nazif için kurulan hain plan dün gece milyonları ekran başına kilitledi. Dizinin final sahnesinde eve gelenin kim olduğu merak konusu olurken sanal alemde de birçok yorum yapıldı. Nazif Kara'nın ölüp ölmeyeceği ve Mahir'in babasını kurtarmak için yaptığı sürpriz planlar önümüzdeki hafta da merakla bekleniyor.

ZİRVENİN SAHİBİ OLDU
Yönetmenliğini Cem Karcı'nın üstlendiği dizi, AB Sosyal Statü'de 11.01 izlenme oranı ve 25.9 izlenme payına ulaşarak en çok izlenen 100 program arasında birinci oldu.

TWİTTER NOTLARI
KARADAYI beni mahvetti. Nasıl heyecanlı bir dizi. Kalp atışım tavan yaptı.
BU dizi hergün olsun her gün bıkmadan izlerim.
KARADAYI'NIN çok heyecanlı bir bölümü daha izlendi. Yok böyle senaryo yok böyle oyunculuk.
NASIL bir bölümdü böyle. Sanki sezon finali gibi.
BENCE evin kapısına gelen Nazif Kara. Eski kabadayı öyle kolay lokma olmaz.
KARADAYI beni benden aldı. Müzik ve senaryo süper.
ŞİMDİ diziyi bir hafta nasıl bekleyeceğiz. Çatlamazsak iyidir yani.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

 
Bloggerized by Blogger Template