GOOGLE REKLAMLARI

Şefkat Tepe 88.Bölüm 8 Aralık 2012

8 Aralık 2012 Cumartesi
GOOGLE REKLAMLARI

Samanyolu TV’nin heyecan dolu Şefkat Tepe dizisi 88. Bölümüyle saat 20.00’de seyirciyle buluşuyor. Cumartesi günlerinin İlgi çeken Şefkat Tepe dizisi yayınlanan bugünkü (8 Aralık 2012 Cumartesi) bölümünde neler yaşandı? Mert Kılıç, Aslıhan Güner, Hüseyin Erkanlı ve Revşan Genç’in başrolde oynadığı dizi Şefkat Tepe’yi Samanyolu TV de.


Mert Kılıç, Aslıhan Güner, Hüseyin Erkanlı ve Revşan Genç’nın başrolde olduğu Şefkat Tepe dizisi yeni bölümde neler yaşanacak? Önceki Bölümün Özeti:
Terör örgütünün kandırarak dağa çıkardığı küçük çocuklar, duygularından arındırılmak için babalarını öldürmek zorunda bırakılıyor. Daha önce gün yüzüne çıkarılmayan, yaşları 5 ve 10 arasında değişen çocukların geçirildiği acımasız eğitimler ve babalarını öldüren çocukların yaşadığı psikolojik savaş gözler önüne seriliyor.

Diğer yandan Sungurlar timine Ölümsüzler Taburu’nu bitirme görevi veriliyor. Ancak çok iyi eğitim almış bu tabur, Sungurlar timi için farklı planlar hazırlar. Dicle isimli örgüt sempatizanı kız ise ailesinin katledilmesinin intikamını almak için Sungurlar timinin hayatını tehlikeye atar.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

 
Bloggerized by Blogger Template