GOOGLE REKLAMLARI

10 Ocak Mac Program Listesi

10 Ocak 2013 Perşembe
GOOGLE REKLAMLARI


Caja Laboral - Beşiktaş

İspanya'nın Vitoria kentindeki Fernando Buesa Arena'da oynanacak olan karşılaşma yarın TSİ 21.45'te başlayacak.Beşiktaş, grupta oynadığı ilk maçta Rusya'nın Khimki takımına 80-75, ikinci karşılaşmada ise Yunanistan'ın Olympiakos takımına 77-64 mağlup oldu ve 7. sırada yer aldı.

Maccabi Electra - Fenerbahçe

Maccabi Electra ile Fenerbahçe Ülker arasındaki karşılaşma, yarın Nokia Arena’da saat 21.05’te oynanacak.Maç NTVSPOR’dan naklen yayınlanacak. Sarı-lacivertli ekip, bu karşılaşma için akşam saatlerinde İsrail’e gidecek.

Karabükspor - Willem II

Devre arasına girilmesiyle kulüpler hazırlıklarını Antalya'da yaptıkları kamplarla sürdürüyor. Karabükspor Mesut Bakkal'ın göreve gelmesiyle büyük bir sıçrama yapmayı başardı. Bakkal'ın gelişinden sonra ligde oynadığı 7 maçın 5'inden galip ayrılırken, Galatasaray ile Fenerbahçe'yi aynı skorla ve deplasmanda 3-1 mağlup ederek de büyük sükse yapmayı başardı.

Getafe - Atl. Madrid

Atletico Madrid, deplasmanda rahat bir rövanşa çıkacak. Arda Turan ve Emre Belözoğlu'nun formasını giydiği Madrid ekibi, Getafe karşısında rahat bir tempoyla oynayarak turu geçtiğini ilan edecektir.

Barcelona - Cordoba

Barcelona tercihini kuponlarına yazan bahisseverler, Katalan temsilcisinin Cordoba karşısından en az 3 farklı skorla galibiyetle ayrılmasını bekleyecek. Barcelona'da kadroda ciddi bir rotasyon bekleniyor ve zira haftasonu ligde kritik Malaga deplasmanı var.

R.Betis - Las Palmas

Betis'in deplasmanlarda çok daha rahat sonuca gittiğini biliyoruz. Son lig maçında Zaragoza'yı zor da olsa yenmeyi bildiler. Bu maça avantajlı olarak çıkacaklar. Yine istedikleri ortam olacak. Betis yine sonuca gider.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

 
Bloggerized by Blogger Template