GOOGLE REKLAMLARI

20 Dakika 3. Bölüm 15 Ocak

15 Ocak 2013 Salı
GOOGLE REKLAMLARI


Ali Kedi'yi yardıma ikna eder. Ama şimdi hesaba katmadığı bir engelle daha tanışacaktır: Kuzgun adlı genç ve güzel bir kadın. Bu engel Ali için Kedi'yi daha da derinden etkilemenin tek yolu olacaktır. Tabii öğretmen Ali, doğru adımları atabilirse...

Melek'in sürpriz bir ziyaretçisi vardır. Başkan, Melek'i en zayıf noktasından vurmaya gelir. Melek’in savaşmaktan vazgeçmeye niyeti yoktur.  Sesini duyurmak için başvurduğu yol bu sefer Zorba'nın başını yakar.
Ozan, Aslı Tanbaş'ın peşine düşer. Bir ipucu bulmak için çaldığı kapılar açıldığında, Ozan'ın karşılaştığı manzara Melek'i haklı çıkartabilecek midir?
20 Dakika yeni bölümü ile 15 Ocak'da Star Tv'de ekrana gelecek. Ali karısı için Kedi'ye gider bir umut yardım dilenir. Melek ise içerde zor zamanlar geçirir.20 Dakika yeni bölümü ile 15 Ocak'da Star Tv'de ekrana gelecek. Ali karısı için Kedi'ye gider bir umut yardım dilenir. Melek ise içerde zor zamanlar geçirir.

İçerde ayakta kalmaya çalışan Melek karşısına çıkan engelleri tek tek aşmak üzeredir. Ali ile görüşen Melek takip edildiğini anlar ve Ali mesaj verir. Ali mesajı almıştır. Melek'e yardım etmek zorundadır. Bunun içinde elinden gelen herşeyi yapmak zorundadır. Kedi'nin kendisine koyduğu tüm engelleri aşar. Karısını çıkarmak için ne gerekiyorsa yapmalıydı. Kedi'nin yolundan ilerler. Kedi'ye kendini kanıtlamıştır. Asıl hikaye şimdi başlıyor.

 Melek ise kendisine yardım etmek isteyen Komiser ile görüşür. Hapisten çıkmak için o gün karşısına çıkan bir bayan olduğunu ve acelesi olduğunu söyleyerek küçük de olsa kendine şans verir. Bunu yaparken de Ali için zaman kazanmıştır.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

 
Bloggerized by Blogger Template