GOOGLE REKLAMLARI

21 Ocak Karadayı 15. bölümü

21 Ocak 2013 Pazartesi
GOOGLE REKLAMLARI

Mahir'in kendisine yalan söylediğini anlayan Feride, Turgut'a akıl danışır. Mahir ise Feride'ye gerçekleri açıklamaya karar verir. Feride'nin tepkisi Mahir için büyük bir sürpriz olacaktır.
Komiser Yasin, Mahir'e bir oyun oynar. Mahir ise Yasin'in, babasının davasıyla ilgisi olduğundan şüphelenmeye başlar. Bu sırada Turgut'un Yaver'in kim olduğunu açıklaması herkeste şok etkisi yaratır.
Feride, dava dosyalarını incelemek için Mahir'i evine çağırır. Mahir, ilk kez Feride'nin başka yüzleriyle tanışır. Mahir'den yana hayal kırıklığına uğrayan Ayten ise, Feride'nin karşısına çıkmaya karar verir.
Kenan İmirzalıoğlu ve Bergüzar Korel'in başrolünü oynadığı Karadayı'nın 15. bölümünde Hakime Feride, gönlünü verdiği Salih İpek'in gerçek kimliğini öğreniyor. Pazartesi akşamları ekrana gelen ve Türkiye'yi ekran başına kilitleyen Karadayı dizinin 15. bölümünde de nefesler tutulacak izleyici ekran başına kitlenecek.
Kenan İmirzalıoğlu'nun Mahir Kara ( Salih İpek) , Bergüzar Korel'in ( Hakim Feride) karakteri ile başrol oynadığı dizide stajyer avukat Salih İpke için çenber iyice daralıyor. Savcı Turgut'un sözleri ile Salih İpek hakkında şüpheye düşen Feride gerçeğin peşine düşüyor. Salih İpek hakkında öğrendiği her bilgi Feride'nin kafasındaki soru işaretlerini daha da artırıyor. İçişleri Bakanlığı'ndan gelen bilgi de Salih İpek'in gerçek kimliğini deşifre edecek gibi. Komiser Yasin de Mahir Kara için kötü günlerin habercisi olacak .
Feride Mahir'e Salih İpek olmadığını, herşeyi öğrendiğini itiraf ediyor. Buna rağmen Feride Mahir'i sevmeye devam ediyor. Feride'nin büyük aşkla Mahir'e baktığını gören Mahir'in eski nişanlısı ne yapacak?

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

 
Bloggerized by Blogger Template