GOOGLE REKLAMLARI

24 Ocak Kurtlar Vadisi Pusu 179.Bölümü

23 Ocak 2013 Çarşamba
GOOGLE REKLAMLARI

Aksiyon ve gerilimin odak noktası haline gelen Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde heyecan yine doruktaydı. Kurtlar vadisi pusu uzun yıllar geçmesine rağmen halen en çok izlenen ve internet’te de en çok aranan ve tıklanan diziler arasında yer almaya devam ediyor.
10 Yıllık bir süredir ekranların tutkusu ve vazgeçilemeyen dizisi kurtlar vadisi pusu  İlk olarak show tv de seyircisiyle buluştu ve daha sonra   kanal D ,star, atv , TNT ve son olarak yine atv ekranlarına dönen dizi macerasına son sürat devam ediyor. Ele aldığı devlet , derin devlet, mafya ,dış güçler ,siyasi gibi olayları konu edinen kurtlar vadisi pusu  Tüm Türkiye de merak uyandırdı.

Kurtlar vadisi pusu yeni bölümleri ile her hafta kurtlar vadisi gününde ve saatinde ekranlara geliyor. Kurtlar vadisi pusu yeni 178. Yeni bölüm fragmanı online sitemizde bulabilirsiniz. Her geçen bölümü kaçınılmaz  bir tutku haline gelen kurtlar vadisi yeni bölüm de nefesler yine kesilecek gibi…
Türk televizyonlarının rekortmen dizisi kurtlar vadisi pusu yeni bölümleri online sitemizde haberaj.com da … Kurtlar vadisi pusu 179. yeni  bölüm fragmanı yayınlandı. Ekranların vazgeçilemeyen dizisi kurtlar vadisi pusu son bölümde , dizi severler yine unutulmayacak müthiş sahnelere tanıklık etti. Aksiyon dizilerinin rekortmen dizisi kurtlar vadisi pusu her hafta en çok izlenenler arasında… dizi severler, kurtlar vadisi pusu yu Perşembe akşamı dizi bittikten sonra bir sonraki haftayı ,yani yeni bölümlerini adeta iple çekiyor. Türkiye nin fenomen dizisi kurtlar vadisi pusu aksiyon , macera ve gerilimin baş mimarı olmaya devam ediyor.
Yeni sezona her zamanki gibi müthiş başlayan Türkiye nin dizisi kurtlar vadisi pusu 179. Yeni bölüm merakla bekleniyor. Kurtlar vadisi pusu 179. Yeni bölümde neler yaşanacak? Kurtlar vadisi pusu 179. Yeni bölüm her zamanki gibi kurtlar vadisi pusu gününde ve saatinde seyircisi ile buluşacak.
Türkiye’nin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu’nun soluksuz izlenecek 179. bölümü, 24 Ocak Perşembe akşamı atv ekranlarında olacak. İşte Kurtlar Vadisi Pusu’nun 179. bölümünde yaşanacaklar:
Sağlık durumu giderek kötüleşen, buna rağmen maskesiyle operasyon yapmaya devam eden Polat’ı, Leyla durdurmayı başarabilecek mi?
Sencer’in Eşref’i ortadan kaldırmak için kullanmak istediği Abdülhey ne yapacak? Sencer kimi naip seçecek? KGT Başkanlığı için kimi görevlendirilmesini isteyecek?
Talha, maskelinin Polat Alemdar olduğunu kime söyleyecek?
Aksaçlı, Polat’a Sencer’le ilgili hangi bilgileri verecek? Tekerlekli sandalyesinden kalkan Sencer, kimi vuracak?
Abdülhey ve Maskeli nerede, nasıl karşı karşıya gelecek?
Tüm bu soruların cevapları ve çok daha fazlası, 24 Ocak Perşembe akşamı atv ekranlarında yayınlanacak Kurtlar Vadisi Pusu’nun 179. bölümünde olacak…

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

 
Bloggerized by Blogger Template