GOOGLE REKLAMLARI

Beşiktaş - Büyükşehir Bld.Spor karşılaşması 19 ocak

19 Ocak 2013 Cumartesi
GOOGLE REKLAMLARI


Spor Toto Süper Liginde hafta cumartesi oynanacak 3 karşılaşma ile devam edecek. Şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş Ligin 2.yarısındaki ilk maçında kendi sahasında Büyükşehir Bld.Spor ile karşılaşacak.

Beşiktaş güçlü rakibini kendi sahasında mağlup ederek Lige iyi bir başlangıç yapmak isteyecektir. Şu ana kadar başarılı bir performans gösteren Beşiktaş tempoyu Ligin 2.yarısında arttırarak Ligde liderlik için mücadele edecektir. Ligin ilk yarısını Galatasaray'ın ardından 2.sırada tamamlayan Beşiktaş Ligin 2.yarısına daha iyi bir başlangıç yapmak isteyecektir. Çok güçlü bir takım ile karşılaşmayacaklar. Fernandes bu karşılaşmada oynadığı takdirde yine hücum organizasyonlarını o ayarlayacaktır. Fernandes'in oynadığı karşılaşmalarda Beşiktaş gol sıkıntısı çekmedi. Fakat defansta sıkıntı yaşadılar. Beşiktaş genç bir takımdan oluştuğu için 90 dakika mücadele etmesini başarıyor. Büyükşehir Bld.Spor karşısında Beşiktaş'ın en büyük avantajı taraftarları olacaktır.

Ligde transfer dönemi başlamasına rağmen sessiz kalan takımlar arasında Beşiktaş'ta yer alıyor. Nene transferi için çok uğraşan Beşiktaş bu transferi gerçekleştiremedi.

Büyükşehir Bld.Spor deplasmanda rakibi karşısına 1 puan için çıkacaktır. İlk karşılaşmada güçlü rakibinden 1 puan almayı başaran Büyükşehir Bld.Spor deplasmanda da 1 puan alarak haftayı puanla kapatmak isteyecektir. Çok güçlü bir takım ile karşılaşacaklar. Beşiktaş karşısında ilk golü buldukları takdirde çok iyi savunma yaparak sahadan galibiyetle ayrılabilirler. Fakat ilk golü yiyen taraf olurlarsa bu sahadan puanla ayrılmaları çok zor olur. Beşiktaş karşısında 90 dakika çok iyi mücadele etmeleri gerekecek. İddaa iç sahada Beşiktaş'ı favori gösterdi.

İlk yarı gösterdiği performansla alkışı hak eden Beşiktaş ikinci yarıyı belalısı İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile başlayacak. İBB'den Gökhan Süzen'i alan Beşiktaş'ta genç isim cezası nedeniyle eski takımına karşı görev yapamayacak. Sakatlığı bulunan Fernandes ise önümüzdeki hafta Galatasaray maçına saklanıyor ama belki ikinci yarıda Samet Aybaba ihtiyaç olması halinde Portekizli'ye şans verebilir.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor da kamp döneminde teknik direktör Bülent Korkmaz futbolcularını daha yakından tanıdı. Bu çalışmanın ardından İBB, ligin ikinci yarısında daha iyi bir durumda olmak istiyor. Beşiktaş'hemen hemen her zaman puan almayı başaran İBB aynı başarısını tekrar ettirmeyi hedeflesede, bu sezon bambaşka bir durumda olan siyah-beyazlıların taraftarıyla bütünleşelerel galibiyete ulaşacağını düşünüyorum.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

 
Bloggerized by Blogger Template