GOOGLE REKLAMLARI

Fenerbahçe-Sanica Boru Elazığspor Karşılaşması 20 ocak

20 Ocak 2013 Pazar
GOOGLE REKLAMLARI


İki ekip, Elazığspor'un Süper Lig'de yer aldığı 2002-2003, 2003-2004 ve bu sezon birbirlerine rakip oldu. Geride kalan 5 maçtan 3'ünü Fenerbahçe kazanırken, 2'si berabere bitti. Fenerbahçe'nin toplam 16 golüne, Elazığspor 7 golle yanıt verdi.
Taraflar arasındaki 5 maçta sporseverler toplam 23 gol seyrederken, Fenerbahçe, lig tarihindeki en farklı skorlu galibiyetlerinden birisini, 7-1'lik sonuçla Elazığspor'dan aldı. Bu sonuç Elazığspor'un da Süper Lig'deki en farklı skorlu yenilgisi olarak kayıtlara geçti.
Türkiye Spor Toto Süper Lig 2012-2013 sezonu, ikinci yarı 18. hafta maçında Fenerbahçe Profesyonel Futbol A Takımı, Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda Sanica Boru Elazığspor Profesyonel Futbol A Takımı’nı konuk ediyor. Karşılaşma 20 Ocak 2013 Pazar günü saat 16:00′da başlayacak.

Hakem İlker Meral:
Fenerbahçe Elazığspor maçını hakem İlker Meral yönetecek. Meral’in yardımcılıklarını Serkan Akarca ve Hakan Yemişken yapacak. Maçın 4. hakemi olarak ise Kutluhan Bilgiç görev alacak.
Ligde Son Durum:
Fenerbahçe Profesyonel Futbol A Takımı, Süper Lig’de 27 puanla dördüncü sırada yer alırken, Sanica Boru Elazığspor ekibi 16 puanla alt lig hattında bulunmaktadır.Spor Toto Süper Lig'de ikinci yarınının ilk haftasında Fenerbahçe'nin Sanica Boru Elazığspor ile 20 Ocak Pazar günü kendi sahasında yapacağı maçın biletleri, kongre üyeleri için satışa çıktı.
Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre, karşılaşmanın biletleri 33 ile 225 lira arasında değişen fiyatlarla satışa sunuldu. Fenerbahçe Taraftar Kart sahipleri ve faturalı Fenercell kullanıcılarının yarından itibaren satın alabileceği biletlerin genel satışına ise 18 Ocak Cuma günü başlanacağı bildirildi.

Fenerbahçe-Sanica Boru Elazığspor maçının bilet fiyatları şöyle:
Migros Tribünü: 33 lira
Fenerium Üst Nissan H-I Blok: 77 lira
Fenerium Üst Nissan C-D-F-G Blok: 99 lira
Fenerium Alt G Blok: 125 lira
Fenerium Alt B-F Blok: 175 lira
Fenerium Alt C-E Blok: 215 lira
Fenerium Alt D Blok: 225 lira

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

 
Bloggerized by Blogger Template