GOOGLE REKLAMLARI

Huzur Sokağı 17. bölümü 11 Ocak

11 Ocak 2013 Cuma
GOOGLE REKLAMLARI


Atv ekranlarının sevilen dizisi Huzur Sokağı 17. Bölümü ile 11 Ocak 2012 Cuma akşamı atv kanalında sizlerle olacak.Huzur Sokağı Oyuncuları : Selin Demiratar, Kutsi, Güven Hokna, Sinem Öztürk, Gökhan Mete, Nilgün Kasapbaşoğlu, Yeşim Salkım, Suavi Eren, Hakan Eratik, Toygun Ateş, Fatma Karanfil, Feyza Çıpa, Halef Tiken, Fatoş Silan, Belgin Erdoğan

Bilal'i oynadığı oyun ile kendinden uzaklaştırmayı başaran Feyza alıp başını gider. Hayatında değerli olan Ayşe Sultan'a bir not bırakıp gider.

Bu durumdan hiç kimse rahatsız olmaz Ayşe Sultan haricinde ne kadar çırpınsa da anlatamaz derdini. Bilal ise Feyza'ya o kadar sinirlidir ki bitmiştir artık Feyza onun için. Feyza ise çocukluğunun geçtiği dağ evine gider ve orada ölümü bekler. Feyza'nın babası son olarak Bilal'in kapısına dayanır ve kızını sorar. Bilal sert bir cevap vererek kızıyla artık bir ilgisi kalmadığını söyler. Necmettin kızı için endişelenirken polisler dayanır kapısına ve Bilal'in arabasını kurşunlayan kişinin yakalandığını ve kendisini Necmettin'in azmettirdiğini söyler. Necmettin tutuklanır.

Ayşe Sultan son çare Bilal'in kapısına dayanır ve Feyza için endişelendiğini söyler Bilal'i ikna eder. Bilal Feyza'yı dağ evinde bulmuştur. Kötü bir gece geçiren Feyza'nın başında geçirir geceyi. Ne kadar kızsa da seviyordur. Feyza pişmandır. Bilal ise iki duygu arasında sıkışıp kalmıştır.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

 
Bloggerized by Blogger Template