GOOGLE REKLAMLARI

İntikam 1. Bölüm Beren Saat Dizisi 3 Ocak

2 Ocak 2013 Çarşamba
GOOGLE REKLAMLARI


Kanal D’nin başrollerinde Beran Saat, Mert Fırat ve Nejat İşler’in oynadıkları, Ocak ayında ekrana gelecek yeni ve iddialı dizisi “İntikam”ın yayınlanan ilk fragmanı, izleyicilerden büyük ilgi gördü ve merak uyandırdı.

Kanal D’nin büyük bir merak ve sabırsızlıkla beklenen yeni dizisi “İntikam”ın dün akşam ilk kez yayınlanan fragmanı izleyicilerden büyük ilgi gördü. Fragmanın yayınının ardından izleyiciler, diziyle ilgili bilgi almak için Kanal D çağrı merkezini telefon yağmuruna tuttular.
Aynı anda kanald.com.tr forum sayfalarında, kanal d facebook’ta ve twitter’da diziyle ilgili yoğun yorumlar yer aldı. “İntikam”, gecenin sosyal medya gündemine de damgasını vurdu.
Yeni bir dizi geliyor... İNTİKAM büyük ses getireceğe benziyor İntikam dizisinin başrol oyuncuları beren saat diziye renk katacak işte yeni dizi intikam tanıtım fragmanı ekim ayında yayınlanacak denilen dizi ocak ayının ilk haftası yayınlanacak.
Berren Saat Baş rolde yeni dizi intikam büyük bir izleyici kitlesine hitap edeceğe benziyor...

 İntikam 3 Ocak'ta  Başlıyor

Ekim ayında ilk haberlerin çıkmasının ardından merakla beklenmeye başlanan, Beren Saat'in yeni dizisi İntikam'ın tam kadrosu sonunda belli oldu.

Saat'e başrollerde; Nejat İşler, Mert Fırat, Engin Hepileri, Arzu Gamze Kılınç ve Zafer Algöz'ün eşlik edeceği dizide yer alacak diğer oyuncuların kimler olduğu da açıklandı.

Beren Saat'in Yağmur Özden / Derin Çelik karakterini canlandıracağı İntikam'da, Nejat İşler Yağmur'un çocukluk aşkıRüzgar Denizci'yi, Mert Fırat Yağmur'un intikam almaya ant içtiği ailenin oğlu Emre Arsoy'u, Engin Hepileri genç yaşta büyük servet sahibi ve Yağmur'un sırrını bilen tek kişi olan Hakan Eren'i canlandıracak.

Dizinin diğer rollerinde ise; Ezgi Eyüboğlu, Dilşad Çelebi, Can Sipahi ve Didem Uzel yer alıyorlar. Henüz yayın tarih belli olmayan, yönetmenliğini Mesude Eraslan'ın yaptığı ve senaryosunu Berkun Oya'nın kaleme aldığı İntikam'ın, Ocak'ın ilk haftalarında başlaması bekleniyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

 
Bloggerized by Blogger Template