GOOGLE REKLAMLARI

Karadayı 16. Bölüm 28 ocak

28 Ocak 2013 Pazartesi
GOOGLE REKLAMLARI


Feride, Ayten'in gelişinden sonra Mahir'le arasına duvar örer. Mahir ilk kez Feride'yi kaybetmekten korkar ve duygularını dillendirmek ister.

Mahir, Yasin'den davanın seyrini değiştirebilecek bir bilgi edinir. Yasin, Serra'nın ilk ifadesinin değiştiğini görmüştür. Mahir bu bilgiyi araştırırken Turgut da Nazif'in ilk cinayet dosyasının peşine düşer.

Melih'in Nazif'le yaptığı röportajın değiştirilerek yayınlanması herkesi şok eder. Melih, Kara ailesinden özür dilemek ister ve hiç beklemediği bir sürprizle karşılaşır.  Mahir, Yasin'den davanın seyrini değiştirebilecek bir bilgi edinir. Yasin, Serra'nın ilk ifadesinin değiştiğini görmüştür. Mahir bu bilgiyi araştırırken Turgut da Nazif'in ilk cinayet dosyasının peşine düşer.

Melih'in Nazif'le yaptığı röportajın değiştirilerek yayınlanması herkesi şok eder. Melih, Kara ailesinden özür dilemek ister ve hiç beklemediği bir sürprizle karşılaşır.

Feride, Mahir gerçeğini bir önceki bölümde öğrenmişti. Feride, Turgut'u dost bilerek Mahir konusunda Turguttan akıl alır. Mahir, Feride'nin gerçekelri öğrendiğini anlayınca kendisi de itirafta bulunmaya karar verir, Feride'nin tepkisi Mahir'i şaşırtacaktır.

Komiser Yasin, Mahir'e bir oyun oynar. Mahir ise Yasin'in, babasının davasıyla ilgisi olduğundan şüphelenmeye başlar. Bu sırada Turgut'un Yaver'in kim olduğunu açıklaması herkeste şok etkisi yaratır.

Feride, dava dosyalarını incelemek için Mahir'i evine çağırır. Mahir, ilk kez Feride'nin başka yüzleriyle tanışır. Mahir'den yana hayal kırıklığına uğrayan Ayten ise, Feride'nin karşısına çıkmaya karar verir...

Karadayı yeni bölüm de Mahir; Ayten'in Feride ile konuştuğunu öğrenecek mi?

Mahir (Salih İpek) Feride'den ayrılıyor mu? Yoksa Mahir ile Feride'nin aşkı devam edecek mi?

Yılan Berdan hapiste neler yapacak? Yılan Berdan mapusta Nazif Kara'nın başına bela mı olacak? Yoksa Nazif Kara ile dost mu olacak?

Soluksuz izlenen dizide gelişmeler ard arda birbirini takip ediyor. Ayten intikamını alıyor. Mahir'i Feride'ye kaptırmanın acısıyla kendini Feride'nin yanında bulur. Bakalım yeni bölümde bu kez Feride gerçekleri öğreniyor.
Mahir'in kendisine yalan söylediğini anlayan Feride, Turgut'a akıl danışır. Mahir ise Feride'ye gerçekleri açıklamaya karar verir. Feride'nin tepkisi Mahir için büyük bir sürpriz olacaktır.
Komiser Yasin, Mahir'e bir oyun oynar. Mahir ise Yasin'in, babasının davasıyla ilgisi olduğundan şüphelenmeye başlar. Bu sırada Turgut'un Yaver'in kim olduğunu açıklaması herkeste şok etkisi yaratır.
Feride, dava dosyalarını incelemek için Mahir'i evine çağırır. Mahir, ilk kez Feride'nin başka yüzleriyle tanışır. Mahir'den yana hayal kırıklığına uğrayan Ayten ise, Feride'nin karşısına çıkmaya karar verir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

 
Bloggerized by Blogger Template