GOOGLE REKLAMLARI

Kasımpaşa Galatasaray Karşılaşması 18 ocak

18 Ocak 2013 Cuma
GOOGLE REKLAMLARI


Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında yarın lider Galatasaray’ı konuk edecek Kasımpaşa, hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Şota Arveladze yönetiminde, Kemerburgaz Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcuların ısınma bölümünün ardından sürat ve pas çalışması yaptıkları, taktik çalışmalarla da idmanı tamamladıkları belirtildi. Lacivert-beyazlı ekip, antrenmanın ardından kampa girerek Galatasaray maçını beklemeye başladı.

Taraftarlardan moral ziyareti
Kasımpaşa taraftarları, Galatasaray maçı öncesi takımlarının son antrenmanını izledi. Antrenmanı tezahüratlar yaparak takip eden taraftarların, teknik heyet ile futbolculara baklava ikram ettikleri ve yarınki maç öncesi başarı dileklerini ilettikleri aktarıldı. Öte yandan, Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze’nin de yaptıkları jest nedeniyle taraftarlara teşekkür ettiği ifade edildi.
Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, yarın akşam ikinci yarının ilk haftasında Galatasaray’ı mağlup ederek 2013 yılına güzel bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.
Kulubün resmi sitesine açıklamalarda bulunan Gürcü teknik adam, iyi bir devre arası kampı geçirdiklerini vurgulayarak, "Ligin ilk maçında zor bir rakip bizi bekliyor. Galatasaray kendini kanıtlamış büyük bir takım. Biz her maça galibiyet parolasıyla çıkıyoruz. 2 cezalı oyuncumuz olmasına rağmen onların yerine yine yetenekli oyuncularımız sahada olacak. İnanıyorum ki oyuncularım elinden gelenin en iyisini yapacak. Hepimiz bu maça iyi hazırlandık, rakibi iyi analiz ettik. İnşallah sahadan 3 puanla ayrılacağız ve 2013 yılına güzel bir başlangıç yapacağız. Taraftarlarımızı böylesine önemli bir maçta yanımızda görmek istiyoruz, onların desteği bizim için çok önemli." dedi.
Futbolculardan Elyasa Süme de verimli bir kamp geçirdiklerini dile getirerek, "Çok olumlu bir kamp dönemi geçirdik. İnşallah bu pozitif havayı lig maçlarımıza da yansıtırız. 2013'e iyi bir şekilde başlamak, galibiyetle başlamak istiyoruz. Karşımızda zor bir rakip olacak. Lider Galatasaray ile karşılaşacağız. Maça iyi hazırlandık, iyi bir maç çıkaracağımıza inanıyorum. Hepsinden önemlisi taraftarımızı maça bekliyoruz. Onlarla beraber inşallah güzel bir maç ve güzel bir sonuç olacak. Galatasaray karşısında kendi evimizde taraftarımıza galibiyet armağan etmek istiyoruz." diye konuştu.
AA muhabirine açıklamada bulunan Öksüz, ligin ilk yarısında Fenerbahçe ve Beşiktaş maçlarında konuk taraftarlar için 80 liradan sattıkları biletlerin, Galatasaray maçında 20 liradan satışa sunmalarının farklı değerlendirilmemesi gerektiğini belirterek, ''Kendi taraftarlarımızı düşünerek Galatasaray maçında bilet fiyatlarında indirim yaptık. Bundan sonra da böyle olacak'' dedi.

Hasan Hilmi Öksüz, misafir takım taraftarlarının alındığı kale arkası kapalı tribünün bir bölümünde kendi taraftarlarının da oturduğunu dile getirerek, şunları kaydetti:

''Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray maçlarının bilet fiyatlarının farklı olması, Galatasaray'ı farklı gördüğümüz şeklinde değerlendirilmemeli. Böyle bir şey yok. Kale arkası kapalı tribünde sadece misafir takım taraftarları bulunmuyor. Fenerbahçe ve Beşiktaş maçlarında biraz gelir elde edelim diye düşündük, ancak beklediğimiz gibi olmadı. Çünkü kapalı tribünde misafir takım taraftarı için belirlediğimiz fiyatı kendi taraftarımıza da uygulamak zorundayız. Onu dikkate alarak bilet fiyatlarını düşürdük. Kendi taraftarlarımızı düşünerek Galatasaray maçında bilet fiyatlarında indirim yaptık. Bundan sonra da böyle olacak.''
Ligin ilk yarısında Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan maçlarda Fenerbahçe ve Beşiktaş kulüpleri, kendi taraftarları için ayrılan biletlerin yüksek fiyatından şikayetçi olmuştu.
Fenerbahçe ve Beşiktaş maçlarında biletler maraton kapalı tribün için 120, kale arkası kapalı tribün için 80, maraton açık tribün için de 40 liradan satışa sunuldu. Bilet fiyatları, Galatasaray maçında ise maraton kapalı tribün için 40, kale arkası kapalı tribün için 20, maraton açık tribün için de 10 lira olarak belirledi.
Lacivert-beyazlıların antrenmanını izleyen taraftarlar, teknik heyet ve futbolculara baklava ikram etti
Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında yarın lider Galatasaray'ı konuk edecek Kasımpaşa, hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Şota Arveladze yönetiminde, Kemerburgaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcuların ısınma bölümünün ardından sürat ve pas çalışması yaptıkları, taktik çalışmalarla da idmanı tamamladıkları belirtildi. Lacivert-beyazlı ekip, antrenmanın ardından kampa girerek Galatasaray maçını beklemeye başladı.

Taraftarlardan moral ziyareti

Kasımpaşa taraftarları, Galatasaray maçı öncesi takımlarının son antrenmanını izledi. Antrenmanı tezahüratlar yaparak takip eden taraftarların, teknik heyet ile futbolculara baklava ikram ettikleri ve yarınki maç öncesi başarı dileklerini ilettikleri aktarıldı. Öte yandan, Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze'nin de yaptıkları jest nedeniyle taraftarlara teşekkür ettiği ifade edildi.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

 
Bloggerized by Blogger Template