GOOGLE REKLAMLARI

Kayıp Şehir 16. Bölüm 7 Ocak

7 Ocak 2013 Pazartesi
GOOGLE REKLAMLARI


Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Kayıp Şehir 17. bölümü ile 7 Ocak 2013 Perşembe akşamı Kanal D ekranlarında sizlerle olacak.
 Kayıp Şehir'in bir önceki bölümünde İrfan'ın başını yakacak görüntülerin devamını Aysel'e veren Ethem, İrfan'ın görüntüleri Aysel'den almasını engelleyememişti. İrfan, hayatına çeki düzen vereceği konusunda Güntekin'e söz vermişti. İsmail Dede'nin istekleri gittikçe şüpheleri üzerine çekmiş, İsmail Dede bu defa da internet bağlantılı bilgisayar istemişti. Eleni ile buluşan İsmail Dede, çok üzüldüğü şeyler duymuştu. Sadık, doğum günü unutulduğu için üzüntülüyken Ethem ile karşılaşmış ve eve davet edilmişti. Kadir, Sadık'ı Kadir'in evinde bulmuştu. Seher, Daniel ile ailesinden gizli gizli buluşmaya devam ederken hiç ummadığı biri tarafından yakalanmıştı.
7 Ocak Pazartesi akşamı Kanal D ekranlarına gelecek olan Kayıp Şehir 16. Bölümde Daniel'i polise ihbar edecek olan Meryem, kızını korumak isterken büyük bir felakete de sebep olacaktır. Başka bir kulüp tarafından izlenecek olan İrfan, maçta büyük bir başarı gösterecek ve beklediği Transfer teklifini alacaktır. Ethem, kendilerinden iş isteyecek olan Mazlum ve Sadık'a yardımcı olmaya çalışacaktır. İrfan ve Kadir, Daniel konusunda Seher'e yardımcı olmadıklarını düşünecekler ve pişmanlık duyacaklardır. Zehra, borç altında ezilen kardeşi için işten avans alacak ve Aziz'in karşısına dikilecektir. Aysel, Ethem'den Daniel'i ihbar eden kişiyi bulmasını isteyecek, diğer yandan İrfan da Aysel'e pahalı bir yüzük alarak onu yemeğe davet edecektir. Herkesi üzecek bir karar alacak olan Seher'i atacağı adımdan Kadir ve Aysel döndürecektir.
Kayıp Şehir, heyecanla beklenen 16. Bölümü ile 7 Ocak Pazartesi akşamı Kanal D'de!

Kaynak:Stargundem.com

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

 
Bloggerized by Blogger Template