GOOGLE REKLAMLARI

Kayıp Şehir 17.Bölüm 14 Ocak

14 Ocak 2013 Pazartesi
GOOGLE REKLAMLARI


İrfan, Aysel’e evlilik teklif ediyor!

Daniel’ın cenazesi mahalleye geldiğinde Meryem taş keselir. İhbar nedeniyle sebep olduğu acı, onu da yakmaktadır.

Durumu bilen Aysel, Meryem’in zorla da olsa cenazeye katılmasını sağlar. Transfer teklifi alan İrfan çok mutludur.

Aysel’e yüzük alır ve ona evlilik teklifinde bulunur. İrfan’ın yükseliş hikayesini duyan Ethem ise onun mutluluğunu bozmak için yeni arayışlara girer.
Kayıp Şehir Karadeniz’de yaşanan bir toprak kayması sonucu, İstanbul’a taşınmak zorunda kalan bir ailenin hikayesini anlatıyor.  Türkiye’nin son 10 yılda değişimini anlatacak olan Kayıp Şehir dışında bir de romantik komedi projesi olan Giritlioğlu, önümüzdeki dönemlerde de Mithat Cemal Kuntay’ın 1938 yılında yayımlanan tarihi romanı Üç İstanbul’u televizyona uyarlamayı düşünüyor.
ir ailenin 6 ferdinin solukları kesecek hikayesini konu alan Kayıp Şehir, Kanal D ekranlarında heyecan fırtınası koparmaya devam ediyor. Kayıp Şehir 17.Bölümüyle 14 Ocak Perşembe akşamı Kanal D ekranlarına geliyor.

Kayıp Şehir’in bir önceki bölümünde İrfan’ın başını yakacak görüntülerin devamını Aysel’e veren Ethem, İrfan’ın görüntüleri Aysel’den almasını engelleyememişti. İrfan, hayatına çeki düzen vereceği konusunda Güntekin’e söz vermişti. İsmail Dede’nin istekleri gittikçe şüpheleri üzerine çekmiş, İsmail Dede bu defa da internet bağlantılı bilgisayar istemişti. Eleni ile buluşan İsmail Dede, çok üzüldüğü şeyler duymuştu. Sadık, doğum günü unutulduğu için üzüntülüyken Ethem ile karşılaşmış ve eve davet edilmişti. Kadir, Sadık’ı Kadir’in evinde bulmuştu. Seher, Daniel ile ailesinden gizli gizli buluşmaya devam ederken hiç ummadığı biri tarafından yakalanmıştı.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

 
Bloggerized by Blogger Template