GOOGLE REKLAMLARI

Kurtlar Vadisi Pusu 177. Bölüm 10 Ocak Polat Döndümü ?

10 Ocak 2013 Perşembe
GOOGLE REKLAMLARI


20 yaşındaki üniversite öğrencisi Nagehan Kaşıkçı’yla evlenip Maldivler’e balayına gittiği gün dizide canlandırdığı karakter vurulan Necati Şaşmaz için “Polat’a balayı kurşunu” esprileri yapılmıştı. Bu hafta ekrana gelen 175. bölümde ise Polat’ın ö lüp ölmediğini sorusu netlik kazanmadı.

Bu arada yaklaşık 20 gün önce evlenen Necati şaşmaz o süreden bu yanan balayında ve dizide dolanan maskeli fedaininde kim olduğu henüz tam olarak belli değil. görünen odurki gizemli maskeli adam bir süre daha gizemini koruyacak ve polat alemdar bir süre daha dizide olmayacak gibi görünüyor.
türk teşkilatı adana gercekleştirdigi eylemleri direk talimatları aksaclıdan alan maskeli adam polat alemdarın ta kendisidir.
polat 175 bölümde öldü ve diziden cıkamayacagına göre ve tatilde olmasından maskeli adam polat alemdar olması kacınılmaz ama dizi seyir keyfi artık kalmamakla beraber seneryo ise eskisi kadar heyecan ve keyf vermemktedir.polat alemdarın ölüp ve tekrar maskeli olarak diziye gelmesi seyir keyfinin kaçmasına neden olacaktır bu da kurtlar vadisi pusunun artık seyirci kaybına ugrayacagı anlamınamı gelmekte.
kurtlar vadisi pusu yakaşık 10 senedir reyting rekorları kırmasının asıl sebei günümüz türkiyesinde gündemi yakalamsı bu başarıyı getirmişti kuşkusuz ki diger bir gercekte milliyetcilik ve vatanseverlik karakterşini önde cıkarması mutlak başarıyı getirdi kurtlar vadisi pusu 176 bölümde neler olacak hep beraber görecegiz hain sence ortaya cıkacak mı ? maskeli, adam polat alemdar ortaya cıkacakmı bu bölüm?

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

 
Bloggerized by Blogger Template