GOOGLE REKLAMLARI

Kuzey Güney 58. bölüm 16 Ocak Konusu

16 Ocak 2013 Çarşamba
GOOGLE REKLAMLARI


Psikolojisinin bozuk olduğu gerekçesi ile Güney tarafından kliniğe kapatılmak istenen Banu, bombayı patlatıyor. Güney'in Ferhat'ın katili olduğunu öğrenen Banu, bu haberi Kuzey'e ulaştırıyor. Fakat Banu, Kuzey'e bu haberi iletirken Güney'de duyar. Güney, Banu'nun söylediklerini duyunca çılgına dönüyor. Ona yine senin akıl sağlığın yerinde değil, ne dediğini bilmiyorsun, diye bağırıp çağırıyor.

Kuzey Güney yeniğ bölüm fragmanında haberi alan Kuzey ise hemen Güney'e hesap sormak için harekete geçiyor. Kuzey'in aldığı bu haber karşısında Güney'e nasıl bir hesap soracağı ise merak konusu...

Kuzey Güney'in 16 Ocak Çarşamba akşamı yayınlanacak yeni bölümü hakkında Kanal D'nin resmi internet sitesinde şöyle denildi.
Banu'nun hedefinde Cemre var!
Sinanerler’i uçurumun kenarından almasının ardından, Güney büyük bir zafer kazanmış komutan edası ile dolaşıyor. Yaşanan bu olaylar içerisinde ise Banu’nun giderek bozulan psikolojisini fark edemiiyor.. Banu da kendini hatırlatmak için Cemre’yi kendisine hedef seçiyor. Güney’in, Kuzey’i kendi çevresinden uzaklaştırmak için kurduğu plan, kardeşinin gerçekleri anlamasıyla sona erer. Burak Çatalcalı’nın verdiği vekaletname sayesinde, Kuzey’i şirketten uzak tutmak neredeyse imkansızdır. Kuzey’i günler sonra gören Cemre için yeni yıl yeni başlar. Kuzey’in Simay’dan boşanmasıyla hayallerine daha sıkı sarılan Cemre, Barış’la evliliğinin biteceği günü iple çekmektedir. Cemre bu yılın, önlerine çıkan tüm engellere rağmen “aşkın yılı” olacağını tahayyül etmektedir.

Sinanerler’i uçurumun eşiğinden döndürmesinden ardından, Güney zafer sarhoşudur. Bu süreçte Banu’nun giderek bozulan psikolojisini fark etmez. Ama Banu kendini hatırlatmak için, bir hedef seçer; Cemre. Cemre’yle yalnız kalmanın bir yolunu bulur ve Cemre’yi tekneye davet eder, denize açılırlar. Cemre teknede yalnız olduklarını fark ettiğinde kıyıdan çok uzaktadırlar. Kuzey her şeyden habersiz, Demet’le birlikte hastalanan Ali’nin annesini ziyaret etmek için Trabzon’a gitmiştir. Ali’nin doğup büyüdüğü evde Kuzey, yarasını daha derinleştirecek zor bir sınav verir. Öte yandan, yıllarca çilesini çektiği kocasının hayatında hiç bir iz bırakmadığını, hatta Sami’nin yepyeni bir hayata adım atarak Aynur isimli bir kadınla evleneceğini öğrenen Handan, intikam almaya hazırdır. İçindeki yılların cam kırıklarıyla, hem Sami’nin hem Aynur’un canını kanırta kanırta acıtır. Ne şirkette elde ettiği başarı, ne de Burak Çatalcalı’nın Ferhat cinayetinin bir numaralı şüphelisi olması, Güney’in rahat bir nefes almasını sağlamaz. Üstündeki baskı arttıkça, Güney farkında olmadan açıklar vermeye başlar. Artık Güney’in en büyük sırrının, sessiz kalmaya hiç de niyeti olmayan bir ortağı vardır.
kaynak:habera

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

 
Bloggerized by Blogger Template