GOOGLE REKLAMLARI

Kuzey Güney 60. Bölüm 30 ocak

30 Ocak 2013 Çarşamba
GOOGLE REKLAMLARI


Sami Bey’in Aynur Hanım’la aralarındaki sorunları halletmesinin ardından, yeni ailesiyle Kuzey’i tanıştırma zamanı geliyor. Aile içinde yüzüklerin de takılacağı bugünde, Kuzey en yakınlarının ihanetiyle yaralanıyor. Cemre, evliliğinin bitmesine az bir zaman kala, Barış’ın karanlık yüzüyle karşı karşıya kalır. Barış, Kuzey’i tehlikeye atmamak için Cemre’nin nelerden vazgeçeceğini sınamaktadır. Cemre yaşadığı işkencenin bitmesi için gün sayarken, Kuzey dışında sığınacağı kimse yoktur. Aralarındaki mesafelere rağmen, Kuzey’le bir araya gelmenin bir yolunu bulur. Bu aşk, Güney’den sonra Barış’ın da nefretinin hedefi olur. Öte yandan Zeynep, Kuzey’le karşı karşıya geldiğinde, içinde biriktirdiklerinin hesabını sorar. Zeynep yaşadıklarının intikamını almadan Cemre’yle Kuzey’in arasından çekilmeyecektir. Kuzey’in gerçek katil ortaya çıkana kadar peşinde olacağını anlayan Güney, bütün dikkatleri Barış’ın üstüne çeker. Burak Çatalcalı’nın iddialarını güçlendirmek için planlarını uygular. Simay’ın Şeref’e, Mori Şevki’yi öldürdüğünü söylemesinin ardından, olay yerine giden polisler ilginç bir manzarayla karşılaşır. Öte yandan Şeref Komiser, Simay’ın peşindeki adamların Kuzey’le bağlantısını çözdüğünde, olaylar daha karışık bir hal alır. Kuzey’in başını belaya sokmamak için Şeref Komiser gizlice Simay’ı evinde misafir eder. Bu durum, Şeref’le Demet’in ilişkisinde de beklenmedik bir etki yaratır. Sami Bey’in Aynur Hanım’la aralarındaki sorunları halletmesinin ardından, yeni ailesiyle Kuzey’i tanıştırma zamanı gelir. Aile içinde yüzüklerin de takılacağı bugünde, Kuzey en yakınlarının ihanetiyle yaralanır. Simay'ın çalıştığı gece kulübüyle başı belaya giren Kuzey bu durumun daha da üstüne gidiyor. Komiser onu ne kadar korumaya çalışsa da o daha çok batırıyor.

Barış'ın Burak Çatalca'lı için bazı bitirme planları var ve bu planların işe yarayıp yaramayacağı merak konusu.

Venüs ve Burak'ın arasından su sızmıyor ve iki Barış düşmanının neler yapacağı merak ediliyor.Kuzey Güney yeni bölümünde Kuzey Simay'ı kurtarmak için tekrar kulübe gidecek. Simay'ın adam öldürmesi Şeref komseri harekete geçirecek. Kuzey'in eski düşmanı ile hesaplaşması ise çok kan aktıracak gibi. Ancak iyi niyetle sarf ettiği bu çabası, herkesin unuttuğu eski bir düşmanı gün yüzüne çıkarıyor. Bundan sonrasında da hem Simay’ı, hem de Kuzey’i daha tehlikeli bir dönem bekliyor. Zeynep’in verdiği adrese giden Kuzey, kulüpte karşılaştığı manzaradan sonra Simay’a sırtını dönüp gidemez. Ne olursa olsun Simay orada çalışmamalıdır. Ancak Kuzey’in iyi niyetle sarf ettiği çaba, herkesin unuttuğu eski bir düşmanı gün yüzüne çıkarır. Bundan sonra hem Simay’ı, hem de Kuzey’i daha tehlikeli bir dönem beklemektedir.

CEMRE KUZEY'İ KURTACAK MI?

Cemre ise yaşananları öğrendiğinde, Zeynep’in Kuzey’le bağını sürdürmek için tüm yolları denemesinden huzursuzdur. Geçmişte Banu’yu yalnız bırakmasının pişmanlığını yaşayan Ebru Sinaner, ikinci kez aynı hataya düşmemeye kararlıdır. Ebru’nun kızının tedavi süreciyle ilgili kararı, Güney’in köşkteki bütün huzurunu kaçırır. Şirkete geri dönen Burak Çatalcalı, geçirdiği kazayla ilgili aklındaki hedefi ilan ettiğinde, saflar değişmek zorunda kalır. Cemre, Kuzey’in başının yeniden derde girmemesi için harekete geçtiğinde, büyük bir sürpriz yaşar. Kuzey’le baş başa geçirecekleri dakikaların büyüsü uzun sürmez. Bu buluşmada, Kuzey’in Güney’le ilgili küllenen şüphelerini alevlendirir. Öte yandan Barış, Cemre’yle yaptıkları anlaşmayı bozmak üzeredir. Ona göre artık bu sahte evlilik gerçeğe dönmelidir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

 
Bloggerized by Blogger Template