GOOGLE REKLAMLARI

Sakarya Fırat 132. Bölüm 30 Ocak

29 Ocak 2013 Salı
GOOGLE REKLAMLARI


Altan Yüzbaşı, Uğur, Durali ve Halis sivil olarak sınır ötesine gitmek için hazırlıklarını yaparlar.Görev iznini çok zor veren Hüsamettin Albay, onları dikkat etmeleri konusunda uyarır.Osman’a ulaşmak için zamana karşı yarışan Barut Yüzbaşı, Uğur, Durali ve Halis hızla hedefe ilerlerken, Miro da Osman üzerinde çalışmaya devam etmektedir.Osman’a sürekli ilaç vererek düzenli bir şekilde örgüt propagandası yapar.Barut Yüzbaşı ve diğerlerinin zamana karşı yarıştığı bu operasyonda çıkan çatışmada, herkesi şok eden bir gelişme yaşanır ve yürekler ağıza gelir.Diğer taraftan Halil’in Nilgün’le evlenmek istediğini duyan Melike ve Erkan babalarına tepki gösterirler.Jiyan’ın yakalanması ise Teo ve Bakır’ı harekete geçirir. Sakarya Fırat 132. yeni bölümüyle TRT1 ekranlarında… Miro’nun Osman’la ilgili özel planları vardır ve Teo da bu planın bir parçası olmak için onların yanına gider.Osman için zaman daralmaktadır.

Ama Barut Yüzbaşı ve emrindeki Poyraz Timi çok büyük bir iş başararak Jiyan’ı ele geçirir. Şimdi tek hedef Jiyan’ı konuşturmak ve Osman’ın nerede olduğunu öğrenmektir.

Görev iznini çok zor veren Hüsamettin Albay, onları dikkat etmeleri konusunda uyarır.Osman’a ulaşmak için zamana karşı yarışan Barut Yüzbaşı, Uğur, Durali ve Halis hızla hedefe ilerlerken, Miro da Osman üzerinde çalışmaya devam etmektedir.Osman’a sürekli ilaç vererek düzenli bir şekilde örgüt propagandası yapar.Barut Yüzbaşı ve diğerlerinin zamana karşı yarıştığı bu operasyonda çıkan çatışmada, herkesi şok eden bir gelişme yaşanır ve yürekler ağıza gelir.Ayni topraklardan dogan, ayni topraklarda akan iki nehrin, ayriliga, bölünmeye karsi savasi: Sakarya Firat. Uzman Çavus Osman Kanat, gönüllü seçtigi askerlik mesleginin parlak mensuplarindan. Usta bir nisanci, gözü kara bir savasçi. Güneydogu’da, hararetin en yüksek oldugu noktalarda sayisiz göreve katilan, kritik zamanlarda daima kendini göstermis, üstlerinin dikkatini çekmis genç bir asker.

Bir avuç arkadasiyla birlikte, sinirdaki Çeliktepe Karakolu’nda görev yapan Osman Kanat, bir çatisma sonrasi sigindigi Mürsel Aga’nin evinde, hayatinin akisini degistrecek bir genç kizla karsilasir; Nihan. Mürsel Aga’nin küçük kizi Nihan, hukuk fakültesini henüz bitirmistir; etkileyici, güzel ve akilli. Osman ve Nihan arasinda baslayan yakinlasma, zaten bir türlü durulmayan aileyi dalgalandirir. Bu olayin hemen akabinde yasayan karakol baskini ise, isleri iyice karistiracaktir. Çeliktepe’nin üç sehit verdigi ve kahramanca püskürttügü çatismayi planlayan ve yöneten ise, Mürsel Aga’nin büyük kizi Necla, meshur ismi ile Küpeli Necla’dir. Osman ve Necla arasinda giderek bireysel bir kedi fare oyununa dönen bu ölümcül mücadele içinde Nihan, ideallerinin ve askinin pesinde tutunmaya çalismaktadir.

Bir yanda Osman’in ve arkadaslarinin diken üstündeki aileleri, diger yanda türlü zorlukla mücadele eden bölge insani… Ve kaderlerin kesistigi noktada, kan ve atesin, barut ve dumanin içinde yesermeye çatisan bir ask… Sakarya Firat, Çeliktepe’deki kahramanlarin hikayesidir. Minnet borçlu oldugumuz, bilmedigimiz, unuttugumuz; al bayraga kanini veren yigitlerin hikayesi…

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

 
Bloggerized by Blogger Template