GOOGLE REKLAMLARI

Şefkat Tepe 93. bölüm 19 ocak

19 Ocak 2013 Cumartesi
GOOGLE REKLAMLARI


Türkiye"nin terör sorununu tüm çıplaklığıyla gözler önüne seren “Şefkat Tepe”de bu hafta, İran'ın Suriye-Türkiye savaşı çıkarma çabaları konu edilecek. 93'üncü bölümüne ulaşan dizide olaylar şöyle gelişecek:

General hastanede yaşam savaşı verirken, Fikret tüm komutayı eline alır. Yüzbaşılardan biri, Şahin ve Aslı'ya olanları anlatmayı düşünür. Ancak Fikret, Şahin ve Aslı'yı etkisiz hale getirmeyi başarır. Celil, Serdar ve Doktor'un başı ise bu kez gerçekten belaya girer. İran gizli ajansı, Savama'nın elemanları tarafından, TBMM'nin Suriye'ye geçen Sungurlar'ca vurulması ve ardından başlayacak olan Suriye-Türkiye savaşının çıkarılmasına zemin hazırlayanlar olarak kullanılmak üzere tutulurlar.

Timden görüntüleri zorla alarak dünya basınına servis eden ajanlar; Celil, Serdar ve Doktor'un işini bitirmek için düğmeye basarlar...
Türkiye’nin terör sorunlarını tüm çıplaklığıyla gözler önüne seren Şefkat Tepe, gündemi sarsacak konularıyla ekrana gelmeye devam ediyor. Şefkat Tepe’nin nefeslerinizi tutarak izleyeceğiniz 92. bölümünde; Sungurlar timi Şahin'i, Naza'nın elinden kurtarır ancak Şahin için artık geç kalınmıştır. Kalıcı hasarlar edindiğini öğrenen Şahin, halüsinasyonlar görmeye başlar. Diğer yanda örgütün elebaşlarından birini teslim almak üzere İran sınırına geçen Serdar ve ekibi, dönüşte büyük bir ihanetle karşı karşıya kalır. General zehirlenerek hastaneye kaldırılmış, komutayı devralan hain Albay Fikret ise generalin ölüm emrini vermiştir. Sungurlar timi, şimdi Pers topraklarında yüzlerce teröristin arasında çaresizce, şehitlik mertebesine ulaşmayı bekler.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

 
Bloggerized by Blogger Template