GOOGLE REKLAMLARI

Barcelona - Real Madrid Müsabakası 26 şubat

25 Şubat 2013 Pazartesi
GOOGLE REKLAMLARI


İspanya'da, Kral Kupası'nda Barcelona ile Real Madrid arasında oynanacak El Clasico maçı öncesinde hakem tartışması yaşanıyor.
Karşılaşma öncesi iki takım tarafından yapılan açıklamalarda hakem tartışmaları öne çıktı.
Barcelona'da teknik direktör Tito Vilanova'nın rahatsızlığı nedeniyle geçici olarak takımın başında görev alan yardımcı teknik direktör Jordi Roura, düzenlediği basın toplantısında 2011 yılında oynanan ve Real Madrid'in kazandığı Kral Kupası final maçına atıfta bulunarak, ''Hakem Undiano'nun toleransı halen hafızamızda'' dedi.
Roura, yarınki maçı da yönetecek hakem Undiano Mallenco için ''Bu hakemin kötü veya iyi olduğunu değerlendirecek değiliz, ama istatistiksel olarak bu hakemin yönettiği maçlarda oldukça çok kötü sonucumuz var, yüzdemiz düşük'' diye konuştu.
Barcelona takımı yardımcı teknik direktörü ayrıca ilk maçta alınan 1-1'lik skordan sonra Real Madrid'in turu geçmek için gol atmasının şart olduğunu hatırlatarak, ''Eminiz ki ilk dakikadan itibaren gol arayacaklar. Biz hiçbir zaman sonuca göre oynayan bir takım olmadık, çünkü bunu başaran bir takım değiliz. Stilimiz her zaman ofansif oynamak. Yarın da ne olursa olsun böyle oynayacağız. Turu kimin geçeceğine maçtaki küçük detaylar karar verecek'' değerlendirmesini yaptı.
-MOURİNHO'DAN BARCELONA'YA CEVAP-
Barcelona yardımcı antrenörü Roura'nın hakemle ilgili tartışmalı sözlerine, Real Madrid teknik direktörü Jose Mourinho cevap verdi.
Portekizli teknik adam, düzenlendiği basın toplantısında kendisine yönetilen bir soru üzerine, ''Geçmişte Barcelona'dan aldığımız derslerde durmayı tercih ediyorum. Hakemlerle konuşmayan ve maç boyunca onların etrafında turlayıp, baskı yapmayan, rakibe kırmızı kart gösterilmesine çalışan sahte hareketlerin olmadığı derslerden'' şeklinde alaylı bir cevap verdi.
Ayrıca Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona'nın deplasmanda Milan'a 2-0 yenilmesinin yarınki El Clasico'yu etkilemeyeceğini savunan Mourinho, ''Büyük maçlarda başka şeylerin hiçbir anlamı olmaz'' ifadesini kullandı.
Mourinho, arka arkaya iki kez (Kral Kupası ve lig) El Clasico oynayacak olmalarını ve daha sonra Manchester United deplasmanına gidecek olmalarını ise ''Bunlar oynamak istediğimiz maçlar ve hoşumuza gidiyor. Herkes gibi ben de bu düzeyde maçları diğerlerine tercih ediyorum. Bu maçlar için hazırız ve bir an önce oynamak istiyoruz'' ifadesini kullandı.
Mourinho, yarınki El Clasico'da sahaya süreceği ilk 11'i henüz kafasında netleştirmediğini belirterek, Xabi Alonso ve Karim Benzema'nın durumlarının iyi olduğunu kaydetti.
Barcelona ile Real Madrid arasında yapılacak Kral Kupası'nda ilk finalisti belirleyecek maç yarın TSİ:22.00'de başlayacak.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

 
Bloggerized by Blogger Template