GOOGLE REKLAMLARI

Behzat Ç 85. bölüm 1 Şubat

1 Şubat 2013 Cuma
GOOGLE REKLAMLARI


STAR ekranlarının fenomen dizisi Behzat Ç. 85. yeni bölümüyle izleyicilerine yine unutulmaz bir bölüm izletecek. 1 Şubat Cuma akşamı 23.15'te...
Cemre Bakırcı onaltı yaşında bir lise öğrencisidir. Yıkık dökük bir evde ölüdürülmüş olarak bulunur.
Behzat Ç. ve cinayet büro ekibi cinayeti araştırırken, okuldaki bir grup arkadaşı tarafından şiddet gören Cemre’nin, aile içi şiddete de maruz kaldığı öğrenilir.
Diğer yandan Cevdet hala yaşadığı olayların etkisindeyken, Cinayet büro ekibi Behzat’ın nerede olduğunu merak etmektedir.
Behzat Ç. ise bu sırada annesinin peşine düşmüştür.Behzat Ç'nin bir önceki bölümünde 55 yaşında öldürülmüş olarak evde bulunan Rüstem isimli kişinin olayı çözüme kavuşturulmaya çalışılmıştı. Rüstem, oğlu Umut'la birlikte yaşamaktadır birgün komşusu onu evinde öldürülmüş halde bulmuştu. Cinayet büro elemanları yaptıkları araştırma sonucunda katil zanlısı çok tanıdık biri çıkmıştı. Rüstem cinayeti, ekibi sürpriz olayların içerisine sokmuştu. Cevdet ise olayı çözemeye çalışırken çok hayati bir karar vermek zorunda kalmıştı.
1 Şubat Cuma akşamı Star TV ekranlarına gelecek olan Behzat Ç. 85. Bölümde yıkık bir evde öldürülmüş halde bulunan on altı yaşında bir lise öğrencisinin cinayet dosyası çözülmeye çalışılacaktır. Behzat Ç ve ekibi öldürülen lise öğrencisi Cemre'nin hem okul arkadaşlarından hem de ailesinden şiddet gördüğü gerçeğini ortaya çıkartacaktır. Yaşadığı olayın etkilerini üzerinden atmaya çalışacak olan Cevdet, bu konuda oldukça zorlanacaktır. Behzat Ç ise annesinin peşine düşecektir ve uzun süre ortadan kaybolunca ekip onu merak edecektir.
Behzat Ç, heyecan dolu 85. Bölümü ile 1 Şubat Cuma akşamı Star TV'de!

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

 
Bloggerized by Blogger Template