GOOGLE REKLAMLARI

Beşiktaş - Karabükspor Süper Lig Karşılaşması

1 Şubat 2013 Cuma
GOOGLE REKLAMLARI


Spor Toto Süper Lig'in 20. hafta mücadelesinde Beşiktaş, Kardemir Karabükspor'u İnönü Stadı'nda konuk ediyor.Spor Toto Süper Lig'in 20. hafta mücadelesinde Beşiktaş, Kardemir Karabükspor'u konuk ediyor. BJK İnönü Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Yunus Yıldırım yönetecek. Yıldırım'ın yardımcılıklarını Serkan Gençerler ve Muhittin Gürses yapacak.
Saat 20:00'da başlayacak.
12. RANDEVU
Beşiktaş ile Kardemir Karabükspor, lig tarihinde Cuma günü 12. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan 11 lig maçından 7'sini Beşiktaş, 1'ini Kardemir Karabükspor kazandı, 3 maç da berabere sonuçlandı. Beşiktaş'ın toplam 24 golüne, Kardemir Karabükspor 8 golle cevap verdi. Sezonun ilk yarısında Karabük'te yapılan maçı Beşiktaş 3-0 kazandı.
BEŞİKTAŞ EVİNDE ÜSTÜN
İki takım, Cuma günkü maçın oynanacağı İstanbul'da daha önce 5 lig maçında karşılaştı. Beşiktaş, ev sahibi olduğu maçlardan 3'ünü kazandı, 2'sinde de berabere kaldı, rakibine yenilmedi. İstanbul'da Beşiktaş 8, Kardemir Karabükspor ise 3 gol attı.
KARABÜK 9 MAÇTIR KAYIP
Kardemir Karabükspor, ligde Beşiktaş'ı 9 maçtır yenemiyor. Siyah-beyazlı takım karşısında ligdeki tek galibiyetini 1993-94 sezonunda, rekabetteki 2. randevuda alan Kardemir Karabükspor, daha sonraki 9 maçta galip gelemedi. Beşiktaş, Kardemir Karabükspor ile yaptığı son 9 lig maçından 6'sını kazandı, 3'ünde berabere kaldı, rakibine mağlup olmadı.Önce Belediye beraberliği, ardından Galatasaray yenilgisiyle 2013 yılına  kötü bir başlangıç yapan Beşiktaş, takviyeli kadrosuyla ilk kez İnönü  Stadı'na çıkıyor. Ligin devre arasında kadrosunu güçlendiren Kara  Kartallar, İstanbul Büyükşehir Belediye'den Gökhan Süzen, Shakhtar  Donetsk'ten Dentinho ve son olarak da Al Saad'tan Mamadou Niang'ı  renklerine bağladı. Bu futbolculardan Gökhan ile Dentinho, bugün ilk kez  İnönü Stadı'na ayak basacak. Bir diğer yeni transfer Mamadou Niang ise  tribündeki yerini alacak. Kardemir Karabükspor'la karşılaşacak olan  Siyah-Beyazlılar'ın zorlu mücadelesi saat 20.00'de başlayacak.

Lig TV'den naklen ekranlara gelecek olan mücadelede hakem Yunus Yıldırım  düdük çalacak. 3 cezalı var Siyah-Beyazlılar'da eksiklerin çokluğu da  dikkatlerden kaçmıyor. Roberto Hilbert, Tomas Sivok ve Veli Kavlak,  cezaları nedeniyle bugünkü karşılaşmada forma giyemeyecekler.Galatasaray deplasmanında istediği sonucu alamayan Beşiktaş'ın yarıştan kopmamak adına bu hafta kritik bir virajda. Deplasmanda Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor'u deviren Karabükspor bu halkaya Beşiktaş'ı da eklemeyi hedefliyor. Karabükspor, Afrika Kupası'nda giden Lua Lua, Mabiala'nın olmadığı maçlarda da alıştığımız pozitif futbolunu sergiledi.

Karabükspor'un İnönü'de de atak futbol sergilemesi maçı daha da güzelleştirecektir. Ancak Beşiktaş'ın puan kaybetmesi büyük yıkım olur ve belki de sezon onlar için burada bitebilir. Siyah-beyazlıların olası puan kaybı ve Galatasaray'ın kazanması halinde fark açılacak. Kadro kalitesi kısıtlı olan Beşiktaş'ın böyle bir durumdan sonra Galatasaray'ı yakalaması imkansız hale gelecektir. Bunu iyi bilen Beşiktaş'ın hata yapacağını düşünmüyorum.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

 
Bloggerized by Blogger Template