GOOGLE REKLAMLARI

Fenerbahçe - Bate Borisov Rovanş karşılaşması

21 Şubat 2013 Perşembe
GOOGLE REKLAMLARI


Ülkemizi Uefa avrupa liginde temsilden Fenerbahçe rövanş maçına çıkıyor. Fenerbahçe Bate Borisov maçı ne zaman diye merak edenler işte Fenerbahçe Bate Borisov maçına dair bütün bilgiler.
Ülkemizi Uefa avrupa liginde temsilden Fenerbahçe rövanş maçına çıkıyor. Fenerbahçe Bate Borisov maçı ne zaman diye merak edenler işte Fenerbahçe Bate Borisov maçına dair bütün bilgiler.
İlk karşılaşmada henüz maçın 4. dakikasında kırmızı kart gören Meireles'e rağmen çok iyi oynayan Fenerbahçe 90 dakika sonucunda sahadan golsüz berabere ayrılarak bu gece oynanacak olan maç öncesinde büyük avantaj yakalamıştı.
Bu gece saat 22.05'te başlayacak olan Fenerbahçe Bate Borisov maçı Stra TV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.Sarı-lacivertliler, bugüne dek kendi sahasında yaptığı 88 Avrupa kupası maçında, 41 galibiyet, 18 beraberlik ve 29 yenilgi aldı. Kadıköy'de rakip fileleri toplam 130 kez havalandıran sarı-lacivertli takım, kalesinde ise 105 gol gördü. Sarı-lacivertliler, Şükrü Saracoğlu'nda oynadığı Avrupa maçlarındaki tek galibiyetini, 2-0 kazandıkları AEL Limassol maçında elde etti.
Kadıköy'de seyircisiz ilk sınav
Fenerbahçe, cezası nedeniyle Kadıköy'de ilk kez bir Avrupa sınavında boş tribünler önünde mücadele edecek. Türkiye'de seyircisiz oynama cezası aldığı toplam 19 maçın 10'unda taraftarından yoksun kalan, 9 maçta ise kadın ve çocukların doldurduğu tribünler önünde mücadele eden sarı-lacivertliler, karşılaşmaların 13'ünden zaferler çıkarken, dördünde berabere kaldı ve iki kez de sahadan mağlubiyetle ayrıldı.
Aykut Kocaman ile 16. maç
Fenerbahçe, teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde yarın 16. Avrupa kupası maçına çıkacak. Sarı-lacivertliler, Kocaman döneminde Avrupa'da çıktığı 15 maçta 5 galibiyet aldı, 6 kez berabere kaldı ve 4 maçta mağlup oldu. Aykut Kocaman yönetimindeki Avrupa kupası maçları ve alınan sonuçlar şöyle:
2010-2011 sezonu
UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu:
Young Boys-Fenerbahçe: 2-2
Fenerbahçe-Young Boys: 0-1

UEFA Avrupa Ligi play-off turu
PAOK-Fenerbahçe: 1-0
Fenerbahçe-PAOK: 1-1

2012-2013 sezonu

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu:
Fenerbahçe-Vaslui: 1-1
Vaslui-Fenerbahçe: 1-4

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu
Spartak Moskova-Fenerbahçe: 2-1
Fenerbahçe-Spartak Moskova: 1-1

UEFA Avrupa Ligi

Fenerbahçe-Olympique Marsilya: 2-2
B.Mönchengladbach-Fenerbahçe: 2-4
AEL Limassol-Fenerbahçe: 0-1
Fenerbahçe-AEL Limassol: 2-0
Olympique Marsilya-Fenerbahçe: 0-1
Fenerbahçe-B.Mönchengladbach: 0-3
BATE Borisov-Fenerbahçe: 0-0

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

 
Bloggerized by Blogger Template