GOOGLE REKLAMLARI

Galatasaray - Antalyaspor Karşılaşması 10 Şubat

10 Şubat 2013 Pazar
GOOGLE REKLAMLARI


Galatasaray zirvedeki en yakın takipçilerinden Antalya'yı Arena'da konuk edecek. Aslan hem bu maçı kazanıp farkı açmayı hem de Sneijder ve Drogba transferleriyle yakalanan havayı korumak istiyor
Süper Lig’in bu hafta en merakla beklenen karşılaşması, kuşkusuz bugün Galatasaray ile Antalyaspor arasında oynanacak.

Zirveyi hakimiyeti altına alınan iki ekibin TT Arena’daki mücadelesi nefes kesecek.
İki takım açısından da bu karşılaşmanın önemi büyük. Zira Galatasaray mücadeleyi galip tamamlarsa, zirvedeki yerini iyice sağlamlaştırdığı gibi, en yakın rakiplerinden birini ekarte etmiş olacak. Antalya’nın hesabı ise İstanbul’da bir sürprize imza atıp, Galatasaray’la aradaki puan farkını 1’e indirebilmek.
Galatasaray ile Medical Park Antalyaspor, yarın yapacakları maçla birlikte lig tarihinde 36. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında ligdeki rekabet 1982-83 sezonunda başlarken, Galatasaray, rakibini iç sahada 2-0, deplasmanda da 1-0 yenmişti. Tarafların ligde şimdiye dek yaptığı 35 maçın 22'sini Galatasaray, 6'sını Medical Park Antalyaspor kazanırken, 7 karşılaşma da berabere sonuçlandı. Sarı-kırmızılıların toplamda attıkları 64 gole karşılık, kırmızı-beyazlılar 30 gol kaydetti. Sezonun ilk yarısında Antalya'da yapılan maçı Galatasaray 4-0 kazandı.
Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'deki rakibi Medical Park Antalyaspor'u son yıllarda yenmekte zorlanıyor. Toplam galibiyet sayısı bakımından Galatasaray'ın çok gerisinde olan Medical Park Antalyaspor, son dönemde ise rakibine adeta kök söktürüyor. Kırmızı-beyazlı ekip, Süper Lig'de Galatasaray ile yaptığı son 12 maçtan 8'inde rakibinden puan almayı başardı. İki takım arasındaki son 12 lig maçında Galatasaray 4, Medical Park Antalyaspor 3 galibiyet alırken, 5 maç da berabere sonuçlandı.
Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de bu sezon sahasında sadece bir maç kaybetti. Türk Telekom Arena'da oynadığı 9 maçta 6 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet gören sarı-kırmızılı takım, 20 puan topladı. Bu maçlarda rakip fileleri 18 kez havalandıran Cim Bom, ağlarında ise 10 gol gördü. Medical Park Antalyaspor, ligde bu sezon deplasman maçlarında 12 puan çıkardı. Deplasmanda 10 karşılaşma yapan Akdeniz temsilcisi, 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı.
 Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Medical Park Antalyaspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını akşam antrenmanıyla tamamladı. Antrenman öncesinde Teknik Direktör Fatih Terim, Milli Takımdan dönen oyuncularla bir süre sohbet etti. Antrenmanın ilk bölümünde Galatasaraylı futbolcular top kapma çalışması yaptı. Isınma açma germe hareketleri sonrası pas çalışması gerçekleştirildi. Antrenmanın ana bölümünde ise taktik çalışma yapıldı. Johan Elmander sağ uyluk arka adalesindeki zorlanma nedeniyle takımdan ayrı salon ve saha çalışması yaptı.     Sağ uyluk arka adalesinde zorlanma bulunan Elmander'in salonda ve sahada takımdan ayrı çalışmalar yaptığı kaydedildi. Galatasaray, Medical Park Antalyaspor maçının hazırlıklarına, yarın sabah antrenmanıyla devam edecek.
Hasan Subaşı Tesisleri'nde teknik direktör Mehmet Özdilek yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, top sürme ve ısınma hareketlerinin ardından dar alanda kısa pas çalışması yaptı.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

 
Bloggerized by Blogger Template