GOOGLE REKLAMLARI

Huzur Sokağı 20. Bölüm 1 Şubat

1 Şubat 2013 Cuma
GOOGLE REKLAMLARI


Emre ile Bilal arasındaki husumet hızla devam etmektedir. Buna karşın Şükran ve Feyza cephesinde durumlar farklıdır. Kerim'in gerçek yüzü her geçen gün ortaya çıkar. Necati ve Hasan'ın gizli geçmişlerinin kapıları aralanır. Bunca olayın arasında, Feyza ile Bilal her şeye rağmen aşklarını yeşertmeye çalışırlar.Huzur Sokağı'nın bir önceki bölümünde Bilal, Emre'yi Şükran'ın nişan töreninde görünce onun kim olduğunu hatırlamış ve çok öfkelenmişti. Nişan törenindeki herkes Bilal'in tepkisi karşısında şok olmuştu. Hasan, bir kızı daha olduğunu öğrenmiş ve büyük bir vicdan azabı çekmeye başlamıştı. Feyza ve Bilal arasındaki aşk ise tüm olumsuzluklara rağmen devam etmişti.

 ATV’nin en iddialı yeni dönem projelerinden biri olan ‘Huzur Sokağı’nı Set Film yapımcılığında Şenol Sönmez çekerken, senaryosunu ise Funda Çetin kaleme alıyor.

Oldukça geniş bir kadroya sahip olan dizide, Kutsi ve Yeşim Salkım gibi yorumcuların yanı sıra Selin Demiratar, Güven Hokna, Sinem Öztürk, Gökhan Mete, Nilgün Kasapbaşoğlu, Suavi Eren, Hakan Eratik, Toygun Ateş, Fatma Karanfil, Fevza Çıpa, Halef Tiken, Toygun Ateş, Fatoş Sılan, Belgin Erdoğan, Ülkü Taşkın ve Gülşah Buzlu gibi isimler rol alıyor.
1 Şubat Cuma akşamı ATV ekranlarına gelecek olan Huzur Sokağı 20. Bölümde Bilal ve Emre arasındaki savaş gittikçe kızışacaktır. Feyza ile Şükran arasındaki olayların da rengi değişmeye başlayacaktır. Gerçek yüzü her gün biraz daha ortaya çıkacak olan Kerim, sinsi planlarını yürütmeye devam edecektir. Karanlık geçmişleri Hasan ve Necati için gün yüzüne çıkmaya başlayacaktır. Tüm entrikalar Bilal ve Feyza'nın aşkı giderek daha da alevlenmektedir.
Huzur Sokağı, 20. Bölümü ile 1 Şubat Cuma akşamı ATV'de!

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

 
Bloggerized by Blogger Template