GOOGLE REKLAMLARI

O Ses Türkiye yarı final 11 Şubat 2013

11 Şubat 2013 Pazartesi
GOOGLE REKLAMLARI


Acun Ilıcalı markası O Ses Türkiye yarı final için geri sayım. Favoriler Mustafa Bozkurt ve Ayda bu hafta sürprizlere kurban gitmemek için performanslarına zirve yaptırmak durumunda. Mustafa Bozkurt'un rakibi Ertunç ve Ayda'nın rakibi Erkam da karizmatik isimler olarak sürpriz yapabilir.
Mustafa Bozkurt protest müziğin sembol isimlerinden Ahmet Kaya tarzı ile puan topluyor. Mustafa Bozkurt, bir Gaziantepli ve özellikle Güneydoğu'dan iyi oy alıyor. Ayda ise eşine rastlanmaz güçlü sesi ile sosyal medyanın en fazla ilgi gösterdiği yarışmacı oldu. Her iki favorinin rakipleri Ertunç ve Erkam da finale çıkmak için büyük mücadele verecek. Ertunç, Tarkan ve Murat Boz stillerini harmanlamış son derece yakışıklı bir genç. Ertunç, genç kızların desteği ile sürpriz yapabilir. Erkam da karizmatik duruşu ve güçlü sesi ile finale çıkarsa kimse şaşırmaz.
Acun Ilıcalı'nın hazırladığı, Hülya Avşar, Mustafa Sandal, Murat Boz ve Hadise'nin jüri üyeliği yaptığı yarışma programı O Ses Türkiye'de yarı final eşleşmeleri belli oldu.
8 Yarışmacının kaldığı yarışmada ilk seçme hakkını Hadise kazandı ve tek yarışmacısı Selin Ataş'a rakip olarak Hülya Avşar'ın takımından Onur Uğuş'u rakip olarak seçti.
2.seçme hakkını kura ile kazanan Hülya Avşar takımından Eren'e rakip olarak Berkan'ı seçti. Bakalım Berkan Eren eşleşmesinde kim galip gelecek.
3.Seçme hakkına sahip olan Mustafa Sandal yarışmanın favorisi olarak gösterilen Ayda'yı Erkam'a rakip olarak seçti. Büyük bir çekişmeye sahne olacak bu eşleşmeyi bakalım kim kazanacak? Geriye kalan iki yarışmacı Mustafa Bozkurt ve Ertunç eşleşti.
Ayda Mosharraf'tan 'İsyan'... O Ses Türkiye dün akşam yayınlanan yeni bölümüyle izleyicisiyle buluştu. O Ses Türkiye'de bir çok yarışmacı geceye renk kattı. Ayda Mosharraf O Ses Türkiye'de Halil Sezai'nin 'İsyan' şarkısıyla geceye damgasını vurdu. Ayda Mosharraf O Ses Türkiye jürisinden tam not aldı. O Ses Türkiye'de Murat Boz'un takımındaki Ayda canlı yayınlara kalmayı başardı. O Ses Türkiye'de dün akşam hüzün ve mutluluk aynı anda yaşandı. İşte geceye damgasını vuran Ayda Mosharraf'tan 'İsyan'... Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu jüri üyeliğini Hülya Avşar, Hadise, Murat Boz ve Mustafa Sandal'ın yaptığı O Ses Türkiye yarışmasında bir çok düello geceye renk kattı.
Star TV'de yayınlanan 'O Ses Türkiye' Halil Sezai'nin 'İsyan' şarkısını seslendiren Ayda Mosharraf izleyicilerden ve jüriden tam not aldı.
Murat Boz'un takımında yer alan Ayda canlı yayınlara kalmayı başardı.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

 
Bloggerized by Blogger Template