GOOGLE REKLAMLARI

Trabzonspor - Fenerbahçe derbisi 17 Şubat

17 Şubat 2013 Pazar
GOOGLE REKLAMLARI


Ligde 2013 yılında deplasmanda oynadığı 2 maçı da kazanan Fenerbahçe , Trabzon karşılaşmasından da 3 puanla dönmeyi hedefliyor. Deplasmanda en son 16. haftada Galatasaray'a 2-1 mağlup olan Fenerbahçe, ligin ikinci yarısında dış sahada 19. haftada Gaziantepspor'u 2-1, 21. haftada da  Mersin İdmanyurdu'nu 1-0 yenerek son iki deplasmanda 6 puan kazandı.      
UEFA Avrupa Ligi'nde BATE Borisov maçında 4. dakikada kırmızı kart  görerek takımını 10 kişi bırakan Raul Meireles, ligde de sarı kart cezalısı  olduğu için Trabzonspor maçında forma giyemeyecek.
Mersin İdmanyurdu maçında 4. sarı kartını görerek cezalı duruma düşen  Portekizli futbolcu, BATE Borisov maçının ardından İstanbul'a döndü.    
Bu arada, ligde 3'er sarı kartları bulunan Gökhan Gönül, Cristian ve  Semih Şentürk, Trabzonspor maçında sarı kart görürlerse cezalı duruma düşecek.      
-Emre'nin ilk 11'de oynaması bekleniyor-    
UEFA Avrupa Ligi'nde bu sezon Atletico Madrid takımıyla oynadığı için  statü gereği BATE Borisov maçında Fenerbahçe forması giyemeyen Emre Belözoğlu'nun  Trabzonspor maçında ilk 11'de oynaması bekleniyor.
Nijerya Milli Takımı ile Afrika Uluslar Kupası'nda yaşadığı şampiyonluğun  ardından henüz takıma katılmayan Joseph Yobo, tedavileri süren Mehmet Topuz ve  Sezer Öztürk, 21 kişilik Trabzonspor maçının kadrosuna alınmayan Krasic, Orhan  Şam ve genç Beykan Şimşek de yarın forma giyemeyecek.      
Bu arada, BATE Borisov maçında sağ üst adalesine aldığı darbeye bağlı  ağrıları oluşan Gökhan Gönül, dünkü antrenmanda tedbir amaçlı çıkmadı.    
Hüseyin Avni Aker Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak  Trabzonspor-Fenerbahçe maçını hakem Bülent Yıldırım yönetecek.Bu sezon deplasmanda oynadığı ligin 5'inci haftasındaki Fenerbahçe maçından golsüz beraberlikle ayrılan, ligin 8'inci haftasında Beşiktaş deplasmanından 1-1'lik beraberlikle dönen ve ilk yarının son haftasında sahasında Galatasaray ile golsüz berabere kalan bordo-mavililer, derbi maçlarda galip gelemedi.
Bordo-mavililer, Fenerbahçe'yi mağlup ederek bu kez derbilerdeki ilk galibiyetini almayı hedefliyor.
Kafkas'ın ilk büyük maçı
Trabzonspor 'da teknik direktör Şenol Güneş'in takımdan ayrılmasının ardından göreve gelen Tolunay Kafkas, bordo-mavili takımın başında ilk büyük maçına çıkacak.
Bordo-mavili takımı, Kafkas yönetiminde ligin 20. haftasındaki Gaziantepspor maçında 4-1 galip gelmiş, geçen hafta da Sivasspor'a deplasmanda 2-0 mağlup olmuştu.
Zokora, cezalı
Trabzonspor'da Fildişi Sahilli oyuncu Didier Zokora, Sivasspor maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle takımdaki yerini alamayacak.
Fenerbahçe
Ligde 2013 yılında deplasmanda oynadığı 2 maçı da kazanan sarı-lacivertliler, Trabzon karşılaşmasından da 3 puanla dönmeyi hedefliyor.
Deplasmanda en son 16. haftada Galatasaray'a 2-1 mağlup olan Fenerbahçe, ligin ikinci yarısında dış sahada 19. haftada Gaziantepspor'u 2-1, 21. haftada da Mersin İdmanyurdu'nu 1-0 yenerek son iki deplasmanda 6 puan kazandı.
Meireles cezalı
UEFA Avrupa Ligi'nde BATE Borisov maçında 4. dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakan Raul Meireles, ligde de sarı kart cezalısı olduğu için Trabzonspor maçında forma giyemeyecek.
Mersin İdman Yurdu maçında 4. sarı kartını görerek cezalı duruma düşen Portekizli futbolcu, BATE Borisov maçının ardından İstanbul'a döndü.
Bu arada, ligde 3'er sarı kartları bulunan Gökhan Gönül, Cristian ve Semih Şentürk, Trabzonspor maçında sarı kart görürlerse cezalı duruma düşecek.
UEFA Avrupa Ligi'nde bu sezon Atletico Madrid takımıyla oynadığı için statü gereği BATE Borisov maçında Fenerbahçe forması giyemeyen Emre Belözoğlu'nun Trabzonspor maçında ilk 11'de oynaması bekleniyor.
Nijerya Milli Takımı ile Afrika Uluslar Kupası'nda yaşadığı şampiyonluğun ardından henüz takıma katılmayan Joseph Yobo, tedavileri süren Mehmet Topuz ve Sezer Öztürk, 21 kişilik Trabzonspor maçının kadrosuna alınmayan Krasic, Orhan Şam ve genç Beykan Şimşek de forma giyemeyecek.
Muhtemeler 11'ler:
Trabzonspor: Onur, Celustka, Giray, Mustafa, Cech, Serkan, Colman, Adrian, Alanzinho, Olcan, Henrique.
Fenerbahçe: Volkan, Gökhan, Bekir, Egemen, Ziegler, Kuyt, Mehmet Topal, Baroni, Emre, Sow, Webo.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

 
Bloggerized by Blogger Template