GOOGLE REKLAMLARI

17 Mart Kayserispor - Galatasaray Müsabakası

17 Mart 2013 Pazar
GOOGLE REKLAMLARI


Real Madrid teknik ekibi, Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında oynanacak Kayserispor-Galatasaray maçını tribünde izleyeceği bildirildi.
UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final’de Galatasaray ile eşleşen İspanya devi Real Madrid’in sarı-kırmızılıların Kayserispor ile oynayacağı maç için Kayseri’ye gelecek. Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında Pazar günü Kayseri Kadir Has Stadı’nda oynanacak mücadelede İspanyol ekibinin Galatasaray’ı Kayserispor karşısında izleyerek gerekli analizleri yapacağı öğrenildi. Real Madrid’in Kayserispor ile temasa geçerek gerekli izinlerin alındığı ifade edilirken 3 Nisan Çarşamba günü Santiago Bernabeu Stadı’nda oynanacak ilk karşılaşma için notlar tutulacağı belirtildi.Kayserispor'a konuk olacak.17 Mart Pazar günü Kayseri Kadir Has Stadın da oynanacak olan mücadele saat 16:30 da başlayacak ve Ligtv aynı zamanda TRT Radyo dan naklen yayınlanacak.
Ligin 2.devresinde çıkış yakalayan Kayserispor ligde bir türlü üstünlük sağlayamadığı lider Galatasaray'ı konuk ediyor.2.devrede iyi bir çıkış yakalayan Kayserispor Galatasaray'ı yenerek üst sıralara tırmanmanın hesaplarını yapıyor.Ev sahibi ekip kendi saha ve seyirci avantajı ile kazanmanın peşinde.Maça Kayserispor taraftarının büyük ilgi gösterdiği ve biletlerin tükendiği belirtiliyor.
Lider Cimbom Şampiyonlar Liginde şeyrek finale kalmanın morali ile zorlu Kayseri deplasmanında 3 puan kovalayacak.Hafta içi deplasmanda Schalke'yi güzel futbolu ile 3-2 deviren Galatasaray'da tüm gözler lige çevrilmiş durumda.Kura çekimi sonrası Dünya'nın en iyi takımlarından biris olan Real Madrid ile eşleşen Galatasaray yakın takipçilerinin aradaki puan farkını kapamaması için sahaya 3 puan parolası ile çıkacak.
Kayserispor kulübü pazar günü oynanacak Kayserispor- Galatasaray maçında güvenlik nedeniyle misafir tribünü dışındaki bölümlere Galatasaray formalı, atkılı ve flamalı taraftarın alınmayacağını açıkladı.
Kayserispor kulübünden yapılan açıklamada, bazı Galatasaray taraftarının misafir tribünü dışında, Kayserili futbolseverlere ayrılan tribünlerden bilet aldıklarına dikkat çekilerek, "Güvenlik nedeniyle 17.03.2013 Pazar günü saat 16.30'da oynayacağımız müsabakada misafir tribünü hariç hiçbir tribüne Galatasaray formalı, atkılı, flamalı veya bayraklı taraftar alınmayacaktır. Ayrıca, bileti olmayan çocuklarda maça alınmayacaktır'' denildi.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

 
Bloggerized by Blogger Template