GOOGLE REKLAMLARI

20 Dakika 12. Bölüm 19 Mart

19 Mart 2013 Salı
GOOGLE REKLAMLARI


Ali şimdi her zamankinden daha karanlık. Çünkü yolun sonu neredeyse geldi ama bu yola taş koymak isteyen biri daha var. Her şeyi bildiğini iddia eden bir şantajcı, Öğretmen Ali'yi yolundan döndürmeye yetecek mi?Ali bugün kimsenin yardımını istemiyor. Fakat Melek'in artık yardıma ihtiyacı var. Ali ve Kuzgun'la ilgili şüphelerinden kurtulmak için Özgür'ü dışarıdaki ajanı yapacak. Özgür bu şüphelere katılmıyor. Ama onun içini rahatlatmak için şimdi casusçuluk oynamak zorunda.20 Dakika Geçen hafta neler oldu? Kuzgun şüphelerinin peşinde Melek'le yüzleşti. Melek'in kim olduğu Kuzgun'un gözünden kaçmayacak. Artık bu kadınla ilgili bir şey biliyor. Fakat Melek'le ilgili bir şeyler bilen biri daha var. Özgür. Sonunda bildiklerini Ali'ye anlatacak. Ali de şimdi karısına yeni bir şüpheyle bakıyor. Böyle yaşayamaz. Bugün Melek'ten gerçekleri duymak zorunda.
Mirel artık istemese de Melek'e yardım edecek. Ali ve Melek'i buluşturmak için görevini büyük tehlikeye atacak. Ama Melek'e şimdi Mirel'in cesur yardımından çok daha fazlası lazım.
Fakat Melek'le ilgili bir şeyler bilen biri daha vardır. Melek'in yardımcısı Özgür sonunda bildiklerini Ali'ye anlatmaya karar verir. Ali karısına yeni bir şüpheyle bakmaya başlar. Melek'ten gerçekleri duymak zorundadır.
Bugüne kadar bir faturayı bile yatırmayı becerememiş tarih öğretmeni Ali, eşinin masumiyetini ispatlama peşinde bir yola çıkar. Yol çok uzundur. Fakat Ali'nin sadece 20 dakikası vardır.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

 
Bloggerized by Blogger Template