GOOGLE REKLAMLARI

Arka Sokaklar 276. bölüm 1 Mart

1 Mart 2013 Cuma
GOOGLE REKLAMLARI


Arka Sokaklar heyecanla beklenen yeni bölümü yine aksiyon dolu ve macera dolu sahneneler 276.Bölüm fragmanı yayımlandı. Arka Sokaklar 276.bölüm Fragmanı izlemek için doğru yerdesiniz. Arka Sokaklar yeni 276.bölüm ile 1 mart 2013 cuma akşamı kaldığı yerden kanal D ekranlarında olacak. Arka Sokaklar 276.bölüm'de neler olacak resmi web sayfasındaki özeti şöyle geçmektedir.
Pınar tartaklanıyor, Alİ çılgına dönüyor
Pınar, dilendirilen bir kız çocuğuna yardım etmek istiyor. Kızın uyuşturucu bağımlısı babası, Pınar"ı tartaklıyor. Olayı öğrenince çılgına dönen Ali ve Ekip ise, adamın peşine düşüyor.
Yasemin, babası Veysel"in zoruyla dilendirilen küçük bir kız çocuğudur. Pınar"ın çalıştığı anaokulunun yakınlarında dilenirken görülür. Pınar durumdan Ali"yi haberdar etse de, polisler geldiğinde Yasemin"i bulamaz çünkü, babası fark ettiği an yerini değiştirir. Veysel uyuşturucu bağımlısıdır ve uyuşturucu satın almak için kızının topladığı parayı kullanır. Torbacı Savaş, Veysel"in devamlı çağırmasından ve parayı denkleştirememesinden şikayetçidir. Savaş"ın patronu Hayri, kızını dilendirdiğini öğrenince kızının peşine düşer.
Bu arada Pınar konuyla yakından ilgilenir. Okulda, diğer okula yardım kapsamında toplatılan kışlık kıyafetlerden vermek ister ancak, Yasemin yine bir görünür, bir kaybolur. Okul çıkışında yanında arkadaşı Füsun ile eve giderken Yasemin"i yol kenarında otururken bulur. Tam inmiş ilgilenecekken, babası Veysel gelir ve Pınar"ı tartaklar. Pınar"ı hemen hastaneye götüren Füsun, Ali"ye de haber verir. Ali karısını tartaklayanı bulup hıncını çıkarmak ister. Ekip de Ali"ye yardımdadır.  Tesadüfen buldukları telefon numaralarını arayarak emniyetten aradıklarını belirten bir şebeke, insanları terör örgütlerine yardım etmekle suçlayıp, eğer istedikleri adrese, sahip oldukları bütün para, altın vs. ile gelirlerse bu durumdan kurtulacaklarını söylerler. Birçok insanı bu yolla dolandıran şebekenin yeni kurbanı Nazike"dir. Olayı öğrenen Hüsnü delirir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

 
Bloggerized by Blogger Template