GOOGLE REKLAMLARI

Behzat Ç. 90. Bölüm 29 mart

29 Mart 2013 Cuma
GOOGLE REKLAMLARI


Sonunda duruşma günü gelip çatmıştır. Savcı Esra’nın ölümünden bugüne dek adaletin yerini bulmasını isteyen Behzat Ç. ve Cinayet Büro ekibi, duruşma salonunda yerlerini alacaktır.
Savcı Esra suikastının zanlısı Gökhan Şenay, ailesi korunmaya alındığı halde duruşmada savcıyı kendisinin vurduğunu söyleyerek Behzat Ç. ve ekibinin bütün çabasını boşa çıkaracaktır.
Gökhan’ın yalan ifadesiyle adaletin terazisi bir kez daha şaşacak ve suikastın azmettiricileri tutuksuz yargılanacaktır.
Bütün bunlar yaşanırken, “Adalet” kavramını mesele edinen Barbaros ve Muzaffer, Behzat Ç.’nin davasına dahil olmaya karar verirler.Bir özel dedektiflik bürosunda cesedi bulunan Arif Özcan, tasmayla boğularak öldürülmüştür. Olay yerine gelen Behzat Ç. ve Cinayet Büro ekibi, Arif’in yakın zamanda ortaklığını bitirdiği arkadaşından şüphelense de olayın iç yüzü çok başkadır.
Öte yandan Behzat Ç., annesine açtığı savaşı kazanabilmek ve Savcı Esra suikastinin yaklaşan davasında gerçek failleri ortaya çıkartmak için hazırlık yapmaya başlamıştır. Kaçınılmaz savaşı Esra için kazanmak zorundadır.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

 
Bloggerized by Blogger Template