GOOGLE REKLAMLARI

Eskişehirspor - Galatasaray 2 mart Mücadelesi

2 Mart 2013 Cumartesi
GOOGLE REKLAMLARI


Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’de bugün (02.03.2013)  Eskişehirspor ile karşılaşacak, Eskişehir Atatürk Stadyumunda oynanacak karşılaşma saat kaçta başlıyor, Bülent Yıldırım’ın yöneteceği Galatasaray - Eskişehirspor maçı hangi kanalda yayınlanıyor?
Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında yarın Eskişehirspor'a konuk olacak Galatasaray, zorlu deplasmanı kayıpsız geçmek istiyor.
Ligde çıktığı son 3 maçı kazanan ve en yakın rakibi Fenerbahçe'nin 6 puan önünde 46 puanla lider durumda bulunan sarı-kırmızılı ekip, hem galibiyet serisini sürdürmek, hem de takipçileri Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanacak derbi haftasında zirvede puan farkını açma şansını kovalayacak.
Eskişehirspor maçı öncesi Galatasaray'da eksikler dikkati çekiyor. Son oynanan Orduspor maçında hakem tarafından tribüne gönderilmelerinin ardından PFDK'dan 3 maç ceza alan teknik direktör Fatih Terim ile 1 maç ceza alan antrenör Hasan Şaş, gördüğü sarı kart nedeniyle cezalı duruma düşen Dany ve sakatlığı bulunan Elmander, Eskişehirspor karşılaşmasında takımla birlikte olamayacak.
Beşiktaş derbisinde rakip oyuncuya tükürdüğü gerekçesiyle aldığı 4 maçlık cezasını dolduran Felipe Melo, Eskişehirspor maçıyla ligde yeniden forma bulma şansı yakalarken, sakatlığı düzelen ve takımla antrenmanlara başlayan Semih Kaya'nın durumuna ise teknik heyet karar verecek.
Eskişehir Atatürk Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak Eskişehirspor-Galatasaray maçını hakem Bülent Yıldırım yönetecek.
KADRODA KİMLER VAR
arı-kırmızılı kulüpten alınan bilgiye göre, sarı kart cezalısı Dany ile sakatlıkları nedeniyle Elmander, Ujfalusi, Ufuk Ceylan ve Aykut Erçetin'in bulunmadığı kamp kadrosuna ayrıca Engin Baytar, Çağlar Birinci ve Furkan Özçal da alınmadı.
Galatasaray'ın Eskişehirspor maçı kamp kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:
Muslera, Eray İşcan, Gökhan Zan, Riera, Hakan Kadir Balta, Semih Kaya, Eboue, Sabri Sarıoğlu, Hamit Altıntop, Aydın Yılmaz, Selçuk İnan, Melo, Sneijder, Yekta Kurtuluş, Emre Çolak, Amrabat, Drogba, Burak Yılmaz, Umut Bulut.
Hazırlıklarını bu sabah yaptığı idmanla tamamlayan sarı-kırmızılılar, akşam üzeri uçakla Eskişehir'e giderek, kampa girecek.Ev sahibi Eskişehirspor son 2 haftada 5 puan kaybederek büyük yara aldı.Son olarak kupada Mersin İY'nu farklı yenerek yarın finale çıkan Eskişehirspor Fenerbahçe'nin rakibi olmuştu.Es Es ler bu hafta kendi sahalarında lider Galatasaray'ı ağırlıyorlar ve eli boş göndermek istiyorlar.
Lider Galatasaray geçtiğimiz hafta Orduspor maçın da ikinci devredi dönüşü ile aradaki puan farkını korumuştu.Bu hafta kazanmak isteyen cimbom oynanacak olan Beşiktaş Fenerbahçe maçından çıkacak sonucuda merakla bekliyor.Orduspor maçında hakem tarafından tribüne gönderilen Teknik Direktör Fatih Terim 3 maç ceza almıştı.
Bu zorlu mücadelenin hakemi Bülent Yıldırım yardımcıları Ekrem Kan ve Asım Yusuf Öz maçın 4.hakemi ise Aytekin Durmaz
Maçın ilk 11 leri henüz açıklanmadı fakat Galatasaray'ın kadrosu belli.
Sarı-kırmızılı kulüpten alınan bilgiye göre, sarı kart cezalısı Dany ile sakatlıkları nedeniyle Elmander, Ujfalusi, Ufuk Ceylan ve Aykut Erçetin'in bulunmadığı kamp kadrosuna ayrıca Engin Baytar, Çağlar Birinci ve Furkan Özçal da alınmadı.
Galatasaray'ın Eskişehirspor maçı kamp kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:
Muslera, Eray İşcan, Gökhan Zan, Riera, Hakan Kadir Balta, Semih Kaya, Eboue, Sabri Sarıoğlu, Hamit Altıntop, Aydın Yılmaz, Selçuk İnan, Melo, Sneijder, Yekta Kurtuluş, Emre Çolak, Amrabat, Drogba, Burak Yılmaz, Umut Bulut.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

 
Bloggerized by Blogger Template