GOOGLE REKLAMLARI

Harem 23.Bölüm 8 Mart

8 Mart 2013 Cuma
GOOGLE REKLAMLARI


Midesi bulanan Abide, Asiste ile bu durumu konuşurken onları duyan Zührem, Abide’nin hamile olduğu haberini hareme yayar.
Bihter ise, adamı Buhran’ı Abide’nin peşine takar ve sık sık Kırım Kongo sarayına gittiğini öğrenir.
Bununla ilgili Küçük Esat’a, Abide hakkında konuşması için de Feminenağa’yı ayarlar. Kare Murat’ı da yanına alıp Kırım Kongo’ya giden Küçük Esat, Ulan Bator ve Abide’yi sarmaş dolaş görünce olanlar olur.Fox Tv ekranlarında yayınlanan Haren Dizisi her cuma akşmaları kaldığı yerden devam ediyor. Harem 23. bölüm fragmanı web sayfamızdan izleyebilirsiniz. Harem beklenen 23. bölümü 8 mart 2013 cuma akşamı yine kırıp geçecek. Harem 23. bömlüm resmi web sayfasındaki özeti şöyle geçmektedir.
Midesi bulanan Abide, Asiste ile bu durumu konuşurken onları duyan Zührem, Abide"nin hamile olduğu haberini hareme yayar. Bihter ise, adamı Buhran"ı Abide"nin peşine takar ve sık sık Kırım Kongo sarayına gittiğini öğrenir. Bununla ilgili Küçük Esat"a, Abide hakkında konuşması için de Feminenağa"yı ayarlar. Kare Murat"ı da yanına alıp Kırım Kongo"ya giden Küçük Esat, Ulan Bator ve Abide"yi sarmaş dolaş görünce olanlar olur.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

 
Bloggerized by Blogger Template