GOOGLE REKLAMLARI

Huzur Sokağı 24.Bölüm 1 Mart

1 Mart 2013 Cuma
GOOGLE REKLAMLARI


Feyza, Bilal’in Şükran’a karşı duyguları olduğundan her geçen gün daha çok şüphelenmektedir. Ancak Rezzan’ın bir sözü sayesinde yüreği yeniden umutla dolar. Hacer ise kız kardeşi Şükran’ın Bilal’le olması için elinden geleni yapmaya kararlıdır.
Düğün öncesi kına gecesi hazırlıkları sürerken Saadet, bir fırsatını bulup nişanı bozmak istemekte ve bunun için de Bilal’den bir hareket beklemektedir. Kendini Şükran’ı yanlış evlilik kararından döndürmek zorunda hisseden Bilal, bunu yaparken Feyza’yı kaybetme tehlikesiyle karşı karşıyadır. Bu arada yeni bir şirkette çalışmaya başlayan Feyza’yı ilk iş gününde, büyük bir sürpriz beklemektedir.Bilal'in kendisine aldığını sandığı kolyeyi Şükran'ın boynunda gören Feyza, Bilal'in sevgisinden iyice şüphe duyar. Feyza'nın her geçen gün biraz daha kendisinden uzaklaştığını gören Bilal ise, sonunda onunla her şeyi açık açık konuşmanın bir yolunu bulur. Her bakımdan çöküş yaşayan Feyza'nın morali, hastaneden gelen bir haberle yeniden yükselecektir...
Diğer taraftan, kına gecesine son vermek isteyen Saadet'in imdadına da Bilal yetişecek ve Şükran'ın Emre hakkındaki tüm gerçekleri öğrenmesini sağlayacaktır. Ancak bu durum, hepsinin hayatında hiç beklenmedik olayların başlamasına da neden olacaktır...Huzur Sokağı 24. yeni Bölümü bu akşam atv'de sizlerle olacak.Atv ekranların sevilen dizilerinden olan ve büyük bir beğeniyle takip edilen Huzur Sokağı Beklenen yeni bölüm tanıtım fragmanı web sayfamızdan yayınlanmaktadır. Huzur Sokağı 24. Bölüm ile 1 mart 2013 cuma akşamı kaldığı yerden yine milyonları ekrana kilitlemeye hazır. Huzur Sokağı 24. bölüm'de Neler Yaşanacak? "Aşkın iğnesiyle dikilen dikiş, kıyamete kadar sökülmez imiş..." Ünlü yazar Şule Yüksel Şenler'in aynı adlı eserinden esinlenerek çekilen dizi, herkesin büyük özlem duyduğu huzurlu bir semtin aynı mahallesinde yaşayan birbirine zıt iki kişinin yaşadığı dramatik ve ibret verici aşk hikâyesini ekrana getiriyor.
Bambaşka dünyaların insanları olan Feyza ve Bilal'in ölümsüz aşkını anlatan dizide Feyza'yı Selin Demiratar, Bilal'i ise Kutsi canlandırıyor. Dizinin diğer oyuncuları ise; Güven Hokna, Sinem Öztürk, Gökhan Mete, Nilgün Kasapbaşoğlu, Yeşim Salkım, Suavi Eren, Hakan Eratik, Toygun Ateş, Fatma Karanfil, Fevza Çıpa, Halef Tiken, Toygun Ateş, Fatoş Sılan, Belgin Erdoğan, Ülkü Taşkın, Gülşah Buzlu.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

 
Bloggerized by Blogger Template