GOOGLE REKLAMLARI

Karagül 1. Bölüm 29 Mart

29 Mart 2013 Cuma
GOOGLE REKLAMLARI


Başrollerini Özcan Deniz, Ece Uslu ve Yavuz Bingöl’ün paylaştıkları, 29 Mart’ta ilk bölümüyle ekranda olacak sırlarla dolu bir hikaye KARAGÜL.
29 Mart’ta FOX’ta ekrana gelecek olan Karagül, uzun süredir beklenen bir oyuncu kadrosuyla ve Halfeti’nin kendine has atmosferinde geçen hikayesiyle izleyiciyi büyüleyecek.
Doğulu zengin bir ailenin oğlu Murat (Özcan Deniz), İstanbul’da zarif eşi Ebru (Ece Uslu) ve 3 çocuğuyla mutlu bir hayat sürerken bu peri masalı Murat’ın aniden ortadan kaybolmasıyla Ebru ve çocuklar için büyük bir yıkıma dönüşecektir.
Murat’ın kayboluşunun ardından Murat’ın memleketi Halfeti’ye giden Ebru, hem kocasının kendinden gizlediği iflas gerçeğiyle yüzleşip hem de eşinin ailesiyle mücadele etmek zorunda kalacak.
İstanbul’dan gelen bu narin ve iyi yetişmiş kadın, Karagül gibi bu topraklarda kalmak için direnecek mi yoksa tüm bu mücadeleden vazgeçip kendi yolunu mu çizecek?
Bir kadının, tüm zorluklara rağmen ayakta kalma savaşının hikayesini anlatan Karagül, diğer karakterleri ve sakladığı sırlarla izleyenleri ekran başına sürükleyecek.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

 
Bloggerized by Blogger Template