GOOGLE REKLAMLARI

Leyla ile Mecnun 89.Bölüm 11 Mart

11 Mart 2013 Pazartesi
GOOGLE REKLAMLARI


Ömer kafasında çıkan dal yüzünden mutsuzdur. Çareyi kadın programına çıkmakta bulur. Yavuz ise artık Eylül'le evlenmek istemektedir.
Bunun için İskender'le birlikte Eylül'ü Erdal'dan istemeye gider. Kaan ise Derya'yı hapisten kurtarmanın peşindedir.
Leyla, çevreci bir derneğin organizasyon işleriyle uğraşmaya başlar. Kısa sürede başta Mecnun , İsmail ve Yavuz olmak üzere Kireçburnu Mahallesi kameralar tarafından izlenmeye başlar.
Mecnun Leyla'nın organizasyon işlerini yaptığı müşterilerinden pek hoşlanmayınca, işler yine karışık bir hal alır.TRT 1'in sevilen ve güldüren dizisi Leyla ile Mecnun 89. bölüm fragmanı yayınlandı. Leyla ile Mecnun 89. bölüm fragmanı izle. Leyla ile Mecnun 89. bölümde neler yaşanacak? İşte Leyla ile Mecnun 89. bölüm fragmanı ve tüm yaşanacaklar...
Ömer kafasında çıkan dal yüzünden mutsuzdur. Çareyi kadın programına çıkmakta bulur. Yavuz ise artık Eylül'le evlenmek istemektedir. Bunun için İskender'le birlikte Eylül'ü Erdal'dan istemeye gider. Kaan ise Derya'yı hapisten kurtarmanın peşindedir. Leyla, çevreci bir derneğin organizasyon işleriyle uğraşmaya başlar. Kısa sürede başta Mecnun , İsmail ve Yavuz olmak üzere Kireçburnu Mahallesi kameralar tarafından izlenmeye başlar. Mecnun Leyla'nın organizasyon işlerini yaptığı müşterilerinden pek hoşlanmayınca, işler yine karışık bir hal alır.
Önceki bölümde neler yaşanmıştı
Leyla ile Mecnun'un 88. bölümü dün akşam ekranlara geldi. Herkesin severek izlediği dizide Yavuz'un vedası herkesi duygulandırdı.
Kalbine ok saplanan Yavuz'un tedavisi için önce Lokman Hekim tedavi için getirildi. Yavuz'un sırayla herkesle vedalaşması ise tüm izleyenleri duygulandırdı.
Doktorun hapisten çıkmasıyla kurtulan Yavuz dizinin son bölümünde herkesi sevindirdi.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

 
Bloggerized by Blogger Template