GOOGLE REKLAMLARI

Sabit Kanca Filmi Konusu

30 Mart 2013 Cumartesi
GOOGLE REKLAMLARI


Kısa sürede fenomen olan, herkesin konuştuğu ve repliklerini ezbere bildiği Sabit Kanca’nın maceraları beyazperdede. Hayat, Sabit Kanca için çok farklı şeyler ifade ediyor. Haksızlığı bilgisiyle dövüyor, 100 bilim adamı kadar bilgili fakat mahalle kültürüyle yoğrulmuş beyninde hâlâ çocukça çözümler peşinde. Her soruna basit bir çözümü, ağır bir lâfı var.2013’ün 12. haftasında yerli ve yabancı 6 yeni film vizyona girdi. Söz konusu haftada gişede en çok yüzü gülen film Sabit Kanca oldu. 16 Mart’ta gösterime giren ve iki haftadır sinemasevrlerin karşısında olan Çanakkale: Yolun Sonu filmi de en çok seyredilen ikinci yapım oldu.
Kelebeğin Rüyası ise 2 milyon seyirci sayısına ulaşmak üzere. Bu sayı, filmi 2013’ün en çok seyredilen üçüncü filmi yaptı. Yeni yılın en çok beklenen ve merak edilen filmlerinden biri Aşk Kırmızı’ydı. Muhteşem bir gala gecesiyle haftalardır adından söz ettiren Osman Sınav imzalı Kelebeğin Rüyası da listenin dördüncü sırasında yer alıyor.
Türkiye’de en çok seyredilen sinema filmlerinin ilk dördünün yerli yapımlardan oluşuyor olması son derece sevindirici. Listenin beşinci filmine baktığımızda ise Muhteşem ve Kudretli Oz karşımıza çıkıyor. Muhteşem ve Kudretli Oz’u ise 6. sırada yine yerli bir yapım olan Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda takip ediyor. Vizyona henüz yeni giren Mahmut ile Meryem filmi de yılın en çok seyredilen 7. yapımı durumunda.
Önümüzdeki haftalar oldukça iddialı yapımlarla dolu. Büyük bir tanıtımla 30 Mart’ta vizyona girecek olan Selam filminin gişede yılın en büyük başarısını göstermesi de tahmin ediliyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

 
Bloggerized by Blogger Template