GOOGLE REKLAMLARI

G.I. Joe: Misilleme Filmi Kounusu

30 Mart 2013 Cumartesi
GOOGLE REKLAMLARI


Devam filminde G.I. Joe’lar sadece ölümcül düşmanları Kobra’ya karşı mücadele etmekle kalmıyor, aynı zamanda devletin içinden kendi varlıklarını tehlikeye atan tehditlere karşı da mücadele vermek zorunda kalıyor.
29 Mart haftasında sinemaseverler Aksiyon, Macera ve Bilimkurgu filmlerine adeta doyacaklar. Bilimkurgu ve aksiyonu bir araya getiren G.I. Joe: Misilleme, 3D görüntü teknolojisiyle vizyona girecek macera dolu bir Amerikan yapımı.
Beyazperdede bir efsaneye dönüşen G.I. Joe, serinin son filmi Misilleme ile hayranlarına heyecan dolu saatler yaşatmaya hazırlanıyor. Zartan, birçok dünya liderini etkisi altında almıştır ve hızla tüm dünyayı etkisi altına almaya çalışmaktadır. G.I. Joe ise onu engellemek için solukları kesecek bir mücadeleye girişecektir.
Filmin ilk serisi G.I. Joe: Kobra’nın Yükselişi, 2009 yılında sinema perdesinde boy göstermiş, sinemaseverler tarafından büyük bir beğeniyle karşılanmıştı. G.I. Joe’nun macerası bu defa Jon Chu’nun yönetmenliğiyle 3D görüntü teknolojisi eşliğinde beyazperdeye geliyor.
Dwayne Johnson, Channing Tatum, Ray Park, Bruce Willis, Ray Stevenson, Adrianne Palicki, Jonathan Pryce, Lee Byung-hun ve Elodie Yung gibi ünlü oyuncuların rol aldığı G.I. Joe: Misilleme, 29 Mart’ta vizyona giriyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

 
Bloggerized by Blogger Template