GOOGLE REKLAMLARI

Beşiktaş-Sivasspor

29 Eylül 2012 Cumartesi
GOOGLE REKLAMLARI

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 6.haftasında Sivasspor ile kendi sahasında oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına yaptığı antrenman ile devam etti.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Sivasspor ile kendi sahasında oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına yaptığı antrenman ile devam etti.

Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde yapılan antrenmanda dayanıklılık ve kuvvet çalışmaları yapan siyah - beyazlılar, idmana takım halinde yapılan ısınma koşuları ile başladı. 10 istasyondan oluşan parkuru oyuncular değişmeli olarak tamamladılar.

Gerçekleştirilen antrenmanda tedavilerine devam edilen Mustafa Pektemek ve tedavi sürecini Almanya'da ailesinin yanında geçirmek için izin alan Mehmet Akgün katılmadı. Muhammed Demirci ise takımdan ayrı çalışma yaptı.

BULGARİSTAN MAÇINDA SAKATLANAN İSMAİL KÖYBAŞI ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Bu arada Türkiye'nin Bulgaristan ile oynadığı hazırlık maçının 44. dakikasında sakatlanan İsmail Köybaşı'da koşu çalışmalarına başladı. İsmail Köybaşı, Bulgaristan ile oynanan milli maçın 44. dakikasında sakatlanan ve oyundan çıkan İsmail Köybaşı'nın ön çapraz bağları kopmuş ve yapılan ameliyat sonrasında da 6 ay forma giyemeyeceği açıklanmıştı. İsmail Köybaşı'nın sol diz ön çapraz bağlarında kopma olmuştu. Beşiktaş, Sivasspor maçının hazırlıklarına akşam yapacağı antrenmanla devam edecek.

 kaynak:(Cihan Haber Ajansı)

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

 
Bloggerized by Blogger Template