GOOGLE REKLAMLARI

Kurban Bayramı 2012 Tatil Beldeleri ve Fiyatları

12 Eylül 2012 Çarşamba
GOOGLE REKLAMLARI


2012 Kurban Bayramı tatili yaklaştıkça tatili bekleyenler önce takvimi kontol ediyor o da arife günü çarşamba yarım gün ilk gün perşembe sonraki 29 ekim cumhuriyet bayramını da ekleyince 5 tam gün tatil var. Artık bir tatil programı yapılır elbette. Havalar şimdi bile soğumaya başladı pek deniz güneş falan geçiyor artık o yüzden kültür turları güzel olabilir. Türkiye'de görmediğiniz o kadar çok turistik şehir var ki. İşte Türkiye'de kurban bayramı için en çok yurtiçi turları yapılan popüler yerleri sıralamak istiyorum.
Denili Pamukkale Otalleri:
Türkiye'nin tanıtımlarında kullanılan çok nadir bir yer olan Denizli şehrimizde Pamukkale her sene türk ve yabancı turistlerin akınına uğruyor. Bu eşşiz doğal güzellik o kadar popüler oldu ki etrafında her cinsten oteller işletmeler açıldı. 5 yıldızlı 4 yıldızlı 3 yıldızlı oteller butik otel suitler apart ve pansiyonlar ne ararsanız var. ister lüks konaklama imkanlarını seçin isterseniz en uygun ekonomik ucuz otellere bakın. Kampanya ve fırsatlara göz atıp erkek rezervasyonu kaçırmayın ama mutlaka Pamukkale'yi hayatınızda bi defa görün.
Sapanca Gölü Otelleri:
Sakarya  Adapazarı ve Kocaeli sınırlarına yakın olan İstanbul'a da mesafe açısından yakın olmasından dolayı turistik açıdan oldukça popüler bir yerdir Sapanca. Hatta Sapanca İstanbul'a da yakın olduğundan havalar biraz ısınınca haftasonu istanbul plakalı arabalarla dolar taşar. Hem Göl kenarı oteller vardı göl kıyısında hem de güzel göl manzaraları dağ otelleri de mevcuttur. Bi nevi doğa oteli. Üstelik aradığınız her kriterde oteli bulmanı mümkün. 5 yıldızlı oteller, 4 yıldız, 3 yıldızlı butik apart ve pansiyon hatta bungalov da bile kalabilirsiniz. Herşey dahil veya tam yarım pansiyon gibi seçenekler var siz lüks veya ucuz mu diye önce karar verin. Hesaplı tatil fırsatları arıyorsanız zaten erken rezervasyon yapınca daha ekonomik olacaktır.
Şimdilik sizlere iki adet paylaştım gezip göreceğimiz ülkemizin en güzide yerlerini blogumda sizler ile paylaşmaya devam edeceğim.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

 
Bloggerized by Blogger Template