GOOGLE REKLAMLARI

AC Milan - İnter derbisi 7 Ekim

7 Ekim 2012 Pazar
GOOGLE REKLAMLARI

7 Ekim Pazar günü derbilerinden olan AC Milan ? İnternazionale maçı, futbol severlere bir şölen sunmaya hazırlanıyor. İtalya Ligi'nin en önemli maçlarından olan AC Milan ? İnternazionale maçı saat 21.45'te başlayacak.  
7 Ekim Pazar günü derbilerinden olan AC Milan – İnternazionale maçı, futbol severlere bir şölen sunmaya hazırlanıyor. İtalya Ligi’nin en önemli maçlarından olan AC Milan – İnternazionale maçı saat 21.45’te başlayacak. Giuseppe Meazza’da oynanacak olan maç iki takımında bir gövde gösteri olacak. Öyle ki iki takım oyuncuları ve teknik adamları maçtan önce yaptıkları açıklamalarla oldukça çarpıcı ve iddialı söylemlerle adeta birbirlerine meydan okudu. Bu da maç öncesi atmosferin iyice ısınmasına ve maçın heyecanının artmasını sağladı. Seria A 7. Hafta lig maçı olan AC Milan – İnternazionale maçı, Paulo Valeri tarafından yönetilecektir. Ligde istediğini bir türlü başaramayan ve kötü bir gidişat gösteren Milan, özellikle önemli oyuncularını satarak yeni bir yapılanma sürecine girdi. Öyle ki Zlatan ibrahimovic, Thiago Silva gibi önemli oyuncular bu nedenle diğer kulüplere satılmıştı. İnternazional’de durumlar daha iyi gözüküyor. Özellikle son maçında Fiorentina galibiyeti ile moral bulan İnternazionale, bu sayede maç öncesi moral olarak da iyi duruma geldi.


  Maç öncesi iki tarafta da önemli eksikler bulunuyor. AC Milan’da Didac Vila, Sulley Muntari ve Rodney Strasser forma giyemeyecekken, İnternazionale’de Wesley Sneijder, Dejan Stankovic, Cristian Chivu’nun oynamaması bekleniyor. Bu eksikler doğrultusunda kadrolarda değişiklikler beklense de genel olarak muhtemel on birler oluşturulmuş durumdadır. 
Milan ilk on biri; kalede Christian Abbiati, defanstta; Daniele Bonera, Ignazio Abate, Mario Yepes ve Mattia De Sciglio, orta alanda; Kevin Prince Boateng, Nigel de Jong, Riccardo Montolivo ve Urby Emanuelson, ileride ise Bojan Krkic ile Stephan El Shaarawy.
İnter ilk on biri ise; kalede Samir Handanovic, defanstta; Andrea Ranocchia, Javier Zanetti, Juan Jesus, Walter Samuel, orta alanda; Yuto Nagatomo, Esteban Cambiasso, Philippe Coutinho ve Walter Gargano, ileride ise Antonio Cassano ile Diego Milito.
Oldukça kaliteli isimlerden oluşan iki ekibine kadrosu her ne kadar iyi gözükse de ligdeki ve Avrupa’daki gidişatları düşünüldüğünde de iki takımda da oldukça bir düşü olduğu gözlemlenebiliyor. Bu derbi bu açıdan iki takım için de önemseniyor. Zira maçı alan takım bu sayede bir çıkışa geçerek, özellikle ligde iddialı konuma gelmek istiyor. 

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

 
Bloggerized by Blogger Template