GOOGLE REKLAMLARI

Galatasaray - Eskişehirspor

6 Ekim 2012 Cumartesi
GOOGLE REKLAMLARI

Ligde 6. haftada deplasmanda Orduspor'a yenilen ardından da UEFA Avrupa Ligi'nde kendi evinde Braga karşısında beklenmedik bir yenilgi alan Galatasaray kendi evinde Eskişehirspor ile kozlarını paylaşıyor. Karşılaşmayı İlker Meral yönetirken Meral'in yardımcılıklarını Bülent Gökçü ve Serkan Akarca yapacak. Mücadelenin 4. hakemi ise Mustafa Öğretmenoğlu


ELMANDER ŞOKUZ Zorlu Eskişehirspor maçı öncesinde sarı kırmızılı ekipte Elmander şoku yaşandı. Golcü futbolcu ağrıları sebebiyle maç kadrosundan çıkartılırken Galatasaray'dan yapılan açıklamada ''Geçen sezon sonunda sağ ayak tarak kemiğinde kırık meydana gelen ve ülke milli takımında normal iyileşme sürecinden önce sahalara dönen Johan Elmander, yaralanma geçirdiği bölgede hafif ağrılarının sürdüğünü ifade etmesi üzerine, Eskişehirspor maçı kadrosundan çıkarıldı'' ifadelerine yer verildi.


İLK 11'LER


Süper Lig'in 7. haftasındaki Galatasaray-Eskişehirspor maçının hakem ve takım kadroları şöyle:

Galatasaray: Muslera, Eboue, Cris, Dany, Riera, Hamit, Selçuk, Melo, Emre, Umut, Burak

Eskişehirspor: Boffin, Akaminko, Servet, Diego, Dede, Veysel, Hürriyet, Alper, Tello, Necati, Kamara

53. KEZ KARŞI KARŞIYA GELİYORLAR

Süper Lig'de bugün oynanacak Galatasaray-Eskişehirspor maçıyla birlikte iki ekip lig tarihinde 53. kez karşı karşıya gelecek.

Geride kalan lig maçlarında Galatasaray, Eskişehirspor'a galibiyet sayısında 22-9, gol sayısında da 73-49 üstünlük kurarken, iki ekip arasındaki 20 maç da berabere sonuçlandı. 

Sarı-kırmızılıların toplam 73 golüne, kırmızı-siyahlılar 49 golle yanıt verdi.

Geçen sezonki lig maçlarında Galatasaray İstanbul'da 2-0 kazanırken, Eskişehir'de taraflar golsüz eşitliği bozamadı.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

 
Bloggerized by Blogger Template