GOOGLE REKLAMLARI

Limassol Fenerbahçe bu gece 25 ekim

25 Ekim 2012 Perşembe
GOOGLE REKLAMLARI

Limassol Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? Sarı lacivertlli temsilcimiz Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi C Grubu 3. maçında Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nden AEL Limassol takımı ile maç yapacak. Limassol Fenerbahçe şifresiz olarak yayınlanacak. Peki Limassol Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? Limassol Fenerbahçe maçı zorlu geçecek.

Limassol Fenerbahçe arasındaki maç saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda yer alan Fenerbahçe, 25 10 2012 tarihinde Kıbrıs Rum Kesimi takımı olan AEL Limassol'la maç yapacak. Limassol Fenerbahçe maçı Nicosia GSP Stadium'da oynanacak . Fenermahçe Limansol maçına sadece Kıbrıs vatandaşlarının alınacağı bildirildi. Maça Türkiye'den taraftar kabul edilmeyecek. LİMASSOL FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA Ülkemizi UEFA Avrupa Ligi'nde temsil eden Fenerbahçe ise gruptaki 3. maçında Kırbırs Rum Kesimi takımı Limassol ile deplasmanda karşılaşacak. Grupta 4 puanı bulunan Fenerbahçe'nin Limassol maçı saat 22:05'te başlayacak. Sarı Lacivertli takımın Limassol deplasmanında bu zorlu mücadelesini Star TV yayınlayacak. Limassol Fenerbahçe maçı saat 22:05'te.

Limassol Fenerbahçe maçı hakemi kim? Romanya Futbol Federasyonu'ndan Alexandru Dan Tudor yönetecek. Tudor'un yardımcılıklarını Cristian Constantin Nica ve Aurel Onita yapacak. Octavian Sovre'nin 4. hakem olarka görev alacağı maçın ilave yardımcı hakemleri ise Ovidiu Alin Hategan ve Pavel Cristian Balaj. Fenerbahçe'nin Limassol ile oynayacağı bu kritik maç tv'den naklen yayınlanacak. UEFA Avrupa ligine istediği başlangıcı yapamayan ancak 2. Hafta maçında Almanya'dan aldığı 3 puanla adeta hayata dönen Fenerbahçe, Ael Limassol deplasmanında galibiyet arayacak. Limasssol Fenerbahçe maçı şifresiz olarak Star TV'den yayınlanacak. HD kalitesiyle D-Smart izlemek isteyenler ise 24. Kanal Star HD'den maçı takip edebilir. Dsmart'ta yayınlanacak diğer maçlar 25 Ekim Perşembe günü UEFA Avrupa ligi maçlarını ekrana taşıyor. İlk olarak, saat 19.00'da oynanacak Rubin Kazan-Neftchi Bakü maçı ise D-Smart 77. Kanal Smart Spor ve Smart Spor HD'den, saat 20.00'deki Lyon- Athletic Bilbao maçı ise 78. Kanal Smart Spor 2 ve Smart Spor HD'den izlenebilecek. B.Monchengladbach –Marsilya mücadelesi Saat 22.05'de D-Smart 77. Kanal Smart Spor ve Smart Spor HD'den, Atletico Madrid-Academica maçı ise D-Smart 78. Kanal Smart Spor 2 ve Smart Spor 2 HD'den canlı yayınla ekranlara gelecek.


0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

 
Bloggerized by Blogger Template