GOOGLE REKLAMLARI

Galatasaray - Braga 2 Ekim

2 Ekim 2012 Salı
GOOGLE REKLAMLARI

Şampiyonlar ligi H Grubu’ndaki temsilcimiz Galatasaray, Türk Telekom Arena’daki ilk Avrupa maçında Portekiz temsilcisi Braga’yı konuk ediyor.

Karşılaşmanın hakemi Norveç Futbol Federasyonu'ndan Tom Haral Hagen... H Grubu'ndaki ilk maçında iyi bir oyun ortaya koymasına rağmen Manchester United'a 1-0 yenilen Galatasaray'ın, Braga karşısında galibiyetten başka düşüncesi bulunmazken, konuk Portekiz ekibi de Cluj yenilgisini telafi peşinde. 55 bin taraftarı önünde kritik bir maça çıkacak temsilcimizde Ordu maçında sakatlanan Hamit forma giyemiyor.

Gıda zehirlenmesi yaşayan Elmander'in durumu ise maç saatinde belli olacak... PARÇALI FORMA GİYİLECEK Galatasaray, UEFA şampiyonlar ligi H Grubu ikinci maçında SC Braga karşılaşmasına parçalı formasıyla çıkacak. Sarı-kırmızılı takım, parçalı formasını beyaz şort ve kırmızı konçla kombine edecek.

 Kaleci Muslera ise sarı formayla sahada olacak. BİLDİRİ DAĞITILDI Maç öncesi yapılacak koreograf hakkında taraftarların uyması gereken kurallar ile ilgili olarak stada gelenlere bir bildiri dağıtılacak. Ayrıca bu bildiride taraftarların maç sırasında asla küfür etmemesinin üzerinde de duruldu.



SAAT: 21.45
STAT: Türk Telekom Arena
HAKEM: Tom Hareld Hagen
MUHTEMEL 11'LER
GALATASARAY: Muslera, Eboue, Dany, Semih, Hakan Balta, Emre Çolak, Selçuk İnan, Melo, Amrabat, Burak Yılmaz, Umut Bulut
TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim
BRAGA: Beto, Wanderson, Elderson, Douglao, Marcio Mossoro, Vinicius, Custodio, Macedo, Hugo Viana, Alan, Helder Barbosa
TEKNİK DİREKTÖR: Jose Peseiro

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

 
Bloggerized by Blogger Template